Wpis z mikrobloga

Jak was traktować poważnie?

Czytam te wpisy na mikroblogu odnośnie ostatniej akcji w Białymstoku i poziom gówna lewicy jak i prawicy przekracza już skalę żenady.

Stosujecie obrzydliwe podwójne standardy pisząc, że lewica to jest oh ah super bez skazy i w ogóle, że nie ma bojówek skrajnych (jak swego czasu TVN24) i ogólnie tylko prawica to zło i debile. Żałosna obrona i wybielanie lewicy wśród neuropy to jakaś parodia przy oczywiście otwartym ataku na swoich przeciwników.
Gdzie tu logika?

Gardzę takimi żałosnymi lewusami jak i prawakami.
Te skrajności powinno się gdzieś na bezludną wyspę wysyłać i niech tam toczą swoją debilna wojnę o to, kto jest bardziej #!$%@?.

Ale jak wiadomo dla takich memlonów z lewicy, to tylko w prawicy są debile, a w lewicy to każdy jest mądrym i porządnym człowiekiem i w cale nie ma tam osób/organizacji skrajnych ¯\_(ツ)_/¯

Ci ludzie nie są w stanie zrozumieć, że są i osoby które gardzą takimi kibolami, faszystami, pseudo patriotami, bezzębnymi narodowcami tak samo jak i jakimiś dewiantami z lgbt czy innymi skrajnymi lewakami.
Wy wiecie, że ktoś może nie popierać marszów lgbt, ale nie być homofobem?
Wiecie, że ktoś może gardzić narodowcami nie będąc ,,lewakiem"?
No szok, co nie?

Ktoś powie, że nie podoba mu się to co się dzieje czasami na marszach LGBT to już jest szkalowany na homofoba prawaka, nazistę, rasistę katola, kibola czy pisiura.
Ktoś powie, że jest przeciw patologii narodowej jak w bialymstoku to od razu jest szkalowany od antypolaków, lewaków, pedałów przez jakiegoś skrajnego prawaka i może jeszcze dodatkowo zarobić w mordę od jakiegoś sebusia wyklętego.

Także @Sakuy , tak! Po jednej jak i po drugiej stronie są debile, a to że jesteś ograniczony jak zresztą reszta neuropy i tego nie rozumiecie to nie moja wina.Dalej miejcie klapki na oczach.

#bekazlewactwa #bekazprawakow #lewackalogika #neuropa #4konserwy #bekazpodludzi
Pobierz technojezus - Jak was traktować poważnie?

Czytam te wpisy na mikroblogu odnośnie o...
źródło: comment_1MtD0lkDD3iH11jEOF1UQaZzAgiG8dGy.jpg
  • 21

Wiecie, że ktoś może gardzić narodowcami nie będąc ,,lewakiem"?

No szok, co nie?

@technojezus: Nope, to sie akurat nazywa centrum a nie to gowno ktore serwuje neuropa z podpisem "cetrum" a defacto jest zestawem skrajnie postepowych postulatow i sformulowanych tak zeby nikt nie przyczepil sie bo "jak wiadomo" brak przemocy = brak skrajnosci. ( ͡° ͜ʖ
@technojezus:

Ci ludzie nie są w stanie zrozumieć, że są i osoby które gardzą takimi kibolami, faszystami, pseudo patriotami, bezzębnymi narodowcami tak samo jak i jakimiś dewiantami z lgbt czy innymi skrajnymi lewakami.

zestaw obok siebie słowo lgbt i dewiant
linijkę niżej pisz, że nie jesteś homofobem

pamiętam cię synek z różnych wpisów, zawsze pierwszy do plucia na
@technojezus:

a to że jesteś ograniczony jak zresztą reszta neuropy

Ja się nawet nie identyfikuje z neuropą, po prostu widzę, co dzieje się na Podlasiu . To polskie nacjonalistyczne ścierwo bije i okrada niewinnych ludzi, a wykopki piszą, że jak to przecież tam też są bandyci, mogli nie robić marszu to nie byłoby problemu XD. Wielki centrysta co wyzywa innych ludzi z którymi nigdy nie miał do czynienia od dewiantów. Jesteś
@bacaa90: tak tak, neguj że w lgbt nie ma dewiantów chodzących z gołymi dupskami czy w strojach bdsm.

To tak samo jakby ktoś negował że wśród takich sebusiów Bóg honor ojczyzna nie ma jakiś dzbanów faszystowskich ¯\_(ツ)_/¯

Kolejny piękny przykład podwójnych standardów.

pamiętam cię synek z różnych wpisów, zawsze pierwszy do plucia na mniejszości seksualne, a teraz jak prawackie szambo wybiło to nagle oświecony centrysta i symetrysta-logik i w ogóle to
@Sakuy: dlatego wstawiasz mem który jasno mówi, że tylko prawica jest be, a lewica nie ma żadnych odpałów skrajnych (ʘʘ)

I gdzie ja nazwałem wszystkich lgbt od dewiantów?
Czytać ze zrozumieniem nie potrafisz?
Tak jak wśród LGBT są jacyś dewianci czy inne ulomy skrajne, to tak samo jak i wszędzie indziej w innych grupach są debile.

Ty myślisz że ja nie gardzę ta patologia z Białegostoku ,
Wielki centrysta co wyzywa innych ludzi z którymi nigdy nie miał do czynienia od dewiantów. Jesteś zwykłym polaczkiem nacjolololo i nie zasłaniaj się płaszczykiem centryzmu. Gardzę tobą

@Sakuy: nie dość że mnie wyzywasz bezpodstawnie od Polaczków i nacjololo, to jeszcze że wyzywam wszystkich ludzi lgbt od dewiantów.

Może rozwiniesz tą myśl?

Napisałem o tym wyżej:

tak tak, neguj że w lgbt nie ma dewiantów chodzących z gołymi dupskami czy w strojach
Stosujecie obrzydliwe podwójne standardy pisząc, że lewica to jest oh ah super bez skazy i w ogóle, że nie ma bojówek skrajnych (jak swego czasu TVN24) i ogólnie tylko prawica to zło i debile. Żałosna obrona i wybielanie lewicy wśród neuropy to jakaś parodia przy oczywiście otwartym ataku na swoich przeciwników.

@technojezus: Jeśli masz na myśli ten wpis, który wstawiłeś jako obrazek, to tam chodzi o coś innego. Twoja wersja tego
@Croce: zapewne w przeciągu 3 lat były wrzuty o pobiciu kogoś przez antife i pisałem że to patologia na równi ze skrajnymi prawakami którzy boją z byle jakiego powodu normalnych ludzi,a przynajmniej wykopałem.

Masz czas to poszukaj czegoś na ten temat, bo ja nie mam czasu na zabawy w jakiegoś Sherlocka.