Aktywne Wpisy
Urynowyurynator +416
Jak można mieć niespełna 30 lat i wziąć samotną matkę z dzieckiem. Laske która pewnie za młodu skakała po niezliczonej ilości kutangow, miałbym niby przygarnąć i płacić jeszcze na jej bachora xD.
To już trzeba być cuckoldem do kwadratu. Jedyna sytuacja do przyjęcia to gdybym nie daj Boże został wdowcem w wieku powiedzmy 50 lat i wziął bym taka 45 z odchowanym dzieciorem. A nie, że chłop w sile wieku bierze babe
To już trzeba być cuckoldem do kwadratu. Jedyna sytuacja do przyjęcia to gdybym nie daj Boże został wdowcem w wieku powiedzmy 50 lat i wziął bym taka 45 z odchowanym dzieciorem. A nie, że chłop w sile wieku bierze babe

Koner1391 +16
źródło: Screenshot_1452
Pobierz

Lewica i prawica siebie warci sa - dwie tepe skrajnosci bez ktorych swiat bylby lepszy
Ja się nawet nie identyfikuje z neuropą, po prostu widzę, co dzieje się na Podlasiu . To polskie nacjonalistyczne ścierwo bije i okrada niewinnych ludzi, a wykopki piszą, że jak to przecież tam też są bandyci, mogli nie robić marszu to nie byłoby problemu XD. Wielki centrysta co wyzywa innych ludzi z którymi nigdy nie miał do czynienia od dewiantów.
źródło: comment_UZPFoNsyFj0QNlZN2E66Ji6Ik2Nb2OXT.jpg
PobierzI gdzie ja nazwałem wszystkich lgbt od dewiantów?
Czytać ze zrozumieniem nie potrafisz?
Tak jak wśród LGBT są jacyś dewianci czy inne ulomy skrajne, to tak samo jak i wszędzie indziej
@Sakuy Każdy kto się z tobą nie zgadza to nacjonalista?
A gdzie ja zasugerowałem Ci, że to
Komentarz usunięty przez autora
@technojezus: Jeśli masz na myśli ten wpis, który wstawiłeś jako obrazek, to tam chodzi o coś innego. Twoja wersja tego
Komentarz usunięty przez autora
Masz czas to poszukaj czegoś na ten temat, bo ja nie mam czasu na zabawy w jakiegoś Sherlocka.