Wpis z mikrobloga

@technojezus:

a to że jesteś ograniczony jak zresztą reszta neuropy

Ja się nawet nie identyfikuje z neuropą, po prostu widzę, co dzieje się na Podlasiu . To polskie nacjonalistyczne ścierwo bije i okrada niewinnych ludzi, a wykopki piszą, że jak to przecież tam też są bandyci, mogli nie robić marszu to nie byłoby problemu XD. Wielki centrysta co wyzywa innych ludzi z którymi nigdy nie miał do czynienia od dewiantów.
  • Odpowiedz
@Sakuy: dlatego wstawiasz mem który jasno mówi, że tylko prawica jest be, a lewica nie ma żadnych odpałów skrajnych (ʘʘ)

I gdzie ja nazwałem wszystkich lgbt od dewiantów?
Czytać ze zrozumieniem nie potrafisz?
Tak jak wśród LGBT są jacyś dewianci czy inne ulomy skrajne, to tak samo jak i wszędzie indziej
  • Odpowiedz
Stosujecie obrzydliwe podwójne standardy pisząc, że lewica to jest oh ah super bez skazy i w ogóle, że nie ma bojówek skrajnych (jak swego czasu TVN24) i ogólnie tylko prawica to zło i debile. Żałosna obrona i wybielanie lewicy wśród neuropy to jakaś parodia przy oczywiście otwartym ataku na swoich przeciwników.

@technojezus: Jeśli masz na myśli ten wpis, który wstawiłeś jako obrazek, to tam chodzi o coś innego. Twoja wersja tego
  • Odpowiedz
@Croce: zapewne w przeciągu 3 lat były wrzuty o pobiciu kogoś przez antife i pisałem że to patologia na równi ze skrajnymi prawakami którzy boją z byle jakiego powodu normalnych ludzi,a przynajmniej wykopałem.

Masz czas to poszukaj czegoś na ten temat, bo ja nie mam czasu na zabawy w jakiegoś Sherlocka.
  • Odpowiedz