#anonimowemirkowyznania Czy facet introwertyk lvl 30 ma jeszcze szanse na normalny #zwiazek? Nie mam dzieci byłych żon, żadnych walnietych eks (mój exp związkowy to krótka relacja 5 lat temu, 1 partnerka seksualna na liczniku, nigdy nie miałem powodzenia u kobiet), z wysoka pozycja, ostatnie lata spędzone na rozwijaniu kariery. Mieszkanie, samochód, stabilna dobrze płatna praca w IT, brak zakoli, sylwetka szczupła bez bebzona, ale tez nie jestem koksem. Wygląd ogółem myslę mocne 5/10 jak sie dobrze ubiorę zapuszczę zarost plus fryz to nawet 6/10 (ocena kilku znajomych różowych)
inb4 tak wiem był dzisiaj taki wpis różowej i to on mnie zainspirował do napisania tego wyznania, to nie jest bait! Pytam bo w zasadzie już straciłem nadzieję na cokolwiek, u młodszych nie mam szans przez braki w wyglądzie i ekhem "osobowości" z rówieśniczkami ciężka sprawa, bo normalne już od dawna zamężne/zaręczone, desperatki z pensją 2k netto szukjące bankomatu (sorry, ale bardzo dużo czasu spędziłem na rozwoju kariery i nie wyobrażam sobie związki z kobietą bez ambicji) lub korposucze bawiące się w przelotne romanse z samcami alfa, które okazują mi jedynie pogardę ( ͡°ʖ̯͡°)
@AnonimoweMirkoWyznania Próbuj. Uda się lub się nie uda. Nie jesteś może tzw. "dobrą partią", ale przecież wiele przeciętnych osób znajduje drugie połówki, nawet w późniejszym wieku
Naturalnie, że masz szansę, choć jak czytam wpis to mam wrażenie, że zbyt dobrej opinii o kobietach nie masz... Może faktycznie szukasz w złych miejscach, lub sugerujesz się tym co mają inni? Są dziewczyny ambitne, którym w życiu nie wyszło tak jakby chciały. Są takie, które nie wyglądają nie wiadomo jak, ale mają dobre serca, potrafią kochać szczerze, są wierne i potrafią docenić drugą osobę za małe rzeczy. Znajdzie się moim zdaniem
Czy facet introwertyk lvl 30 ma jeszcze szanse na normalny #zwiazek? Nie mam dzieci byłych żon, żadnych walnietych eks (mój exp związkowy to krótka relacja 5 lat temu, 1 partnerka seksualna na liczniku, nigdy nie miałem powodzenia u kobiet), z wysoka pozycja, ostatnie lata spędzone na rozwijaniu kariery. Mieszkanie, samochód, stabilna dobrze płatna praca w IT, brak zakoli, sylwetka szczupła bez bebzona, ale tez nie jestem koksem. Wygląd ogółem myslę mocne 5/10 jak sie dobrze ubiorę zapuszczę zarost plus fryz to nawet 6/10 (ocena kilku znajomych różowych)
inb4 tak wiem był dzisiaj taki wpis różowej i to on mnie zainspirował do napisania tego wyznania, to nie jest bait! Pytam bo w zasadzie już straciłem nadzieję na cokolwiek, u młodszych nie mam szans przez braki w wyglądzie i ekhem "osobowości" z rówieśniczkami ciężka sprawa, bo normalne już od dawna zamężne/zaręczone, desperatki z pensją 2k netto szukjące bankomatu (sorry, ale bardzo dużo czasu spędziłem na rozwoju kariery i nie wyobrażam sobie związki z kobietą bez ambicji) lub korposucze bawiące się w przelotne romanse z samcami alfa, które okazują mi jedynie pogardę ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#zwiazki #rozowepaski #przegryw #niebieskiepaski
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla młodzieży
Czy facet introwertyk lvl 30 ma jeszcze szanse na normalny #zwiazek?
Nie dawaj im tej satysfakcji. I zapamiętaj - Hejters gonna hejt, a karawana jedzie dalej ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
@AnonimoweMirkoWyznania: Jeszcze mamę zapytaj.
Tu masz ocenę swojej facjaty
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: marcel_pijak