M1r14mSh4d3
160
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
N.....x
@M1r14mSh4d3: ty to masz nosa. Napisałaś spermiage i zaczął spermić. Szanuje jak pojeany
660
MrSzakal
@M1r14mSh4d3: Sorki, że Cię pochwaliłem, przepraszam, naprawdę, wybacz mi. ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Ale swoją drogą - jeśli na profilu nie masz żadnych punktów odniesienia w rozpoczęciu rozmowy to nie zagadał tak źle.
270
Pozytron
@M1r14mSh4d3: nie rozumiem tego, gość chciał jakoś zagadać szczególnie jeżeli nie ma opisu a księżniczka go obraża z miejsa nie chcesz z nim gadać to po prostu w-------l go z par i tyle, boszzz gdzie ja żyju
66
vartan
@M1r14mSh4d3 to co oni muszą pisać, aby było ok? Nigdy nic nie jest ok.
58
jakuzii
@M1r14mSh4d3 XDDDDDD spermiagé w hooi, zazdroszczę różowym takich okazów
56
secondreality
@M1r14mSh4d3: Przepraszam że przepraszam
53
Xerdur
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
37
ominius
@vartan: babe to przez łeb i za włosy do jaskini bo im nie dogodzisz. Księżniczki z słomą w butach.
20
wykopiem_albo_zakopiem
wykopiem_albo_zakopiem
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
5
PomidorovaLova
@M1r14mSh4d3 zabawne że stuleje najbardziej interesują się tinderem w momencie gdy najmniej mogą z niego korzystać. Więc tworzą fikcyjne konta by móc poczuć się jak kobieta
4
erotyczny_karp
@M1r14mSh4d3: jeżeli nie trollujesz to wydaje mi się, że nazywanie kogoś "spermiage" po zwyczajnym napisaniu komplementu w Twoim kierunku to dość okropne zachowanie? jakiś Pan zwyczajnie chciał sprawić Ci przyjemność, wywołać choćby uśmiech na twarzy, a Ty wyzywasz go od spermiarzy XD what a time to be alive...by the way- skoro na komplement reagujesz w tak ordynarny sposób to czego oczekujesz od potencjalnego rozmówcy? bo jak rozumiem na zwyczajnie "hej;
4
3edcvfr4
Mam jeden tekst, wysyłam do lasek, które mi się podobają. Rozmowy są wtórne, ale zwykle w 10 wiadomościach ustawiam się na spotkanie.

Jest mega oryginalny i intrygujący. Dzięki temu działa.

Jeśli laska ma coś charakterystycznego na profilu lub zdjęciu, to 90% ziomków o tym napisze, zamiast ją zaciekawić, będzie: „eh, znowu muszę pisać o tym samym”

@Kieres: I kto tu jest spermiażem? Gość, który normalnie napisze jak człowiek do człowieka,
3
M.....9
M.....9
@M1r14mSh4d3:

BOŻE ŚWIĘTY JANIE KREMOWY MÓJ(ಠ‸ಠ)
2
p.....k
p.....k
@M1r14mSh4d3 jaki spermiage
2
T.....h
T.....h
@M1r14mSh4d3: lepiej jakby od szmaty na start wyzwał ( ͡° ͜ʖ ͡°)
2
SpaceMonkey
@M1r14mSh4d3: jego pierwsza wiadomość jako tako była okey, dalej to już popłynął
2
ruskitrol
@M1r14mSh4d3: Expecto Spermiageum
2
nokash
@M1r14mSh4d3 swoją drogą to jesteś żałosna bo widzę że lubisz bawić się ludźmi i ich uczuciami.
2
Xysz
Xysz
@vartan: @ominius: no tak jakby, tez uwazam, ze moglo byc 100 razy gorzej
1