Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 15
Pewnie było na takiej zasadzie że Seba w oddzieży patriotycznej żyjący na granicy wolności a zamkniecie w dość brutalny sposób fizyczny badz psychiczny wytłumaczył ukraińskiemu koledze co myśli o Banderze stąd rozprawa w sądzie a poszedł przekaz że dobrych chłopaków wsadza sie za kraty bo mówią prawde. Już ja znam takie ofiary co siedzą za niewinność i skorumpowany system

( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@MartinoBlankuleto: Przecież tu się nic nie trzyma kupy, w dodatku brakuje wiarygodnego źródła, bo na miliard procent nikt by nie chciał ograniczenia władzy rodzicielskiej za "zwrócenie uwagi", że Bandera jest u nas uznawany za bandytę. Zapewne sprawa jest dużo bardziej skomplikowana i skończy się jak inne, ale jak zawsze nieskazitelni patrioci i ludzie prawicy są uciskani przez system i lewactwo ( ͡º ͜ʖ͡º) Jaaasne, daj
  • Odpowiedz
@Oh_hi_Mark: przestan szkalowac polakow wykletych!
Ukraincy zli, niemcy zli, zydzi zli, rosja zla, usa zla!
Polska najlepsza!
Ukraincy to banderowcy,ja swoje wiem!

Ehh ci milenialsi, tylko dowodow
  • Odpowiedz
@MartinoBlankuleto:

Nie twierdzę, że tak było tylko, że tak twierdzi adwokat rodziców tego chłopaka. Podałem informację bez żadnego komentarza.

Tag "bekazlewactwa" jest wystarczajcym komentarzem. Nie udawaj tu bezstronnego i obiektywnego, po prostu trafiłeś na tweet który pasuje do twojego confirmation bias i udostępniłeś bez żadnej weryfikacji
  • Odpowiedz