Pewnie było na takiej zasadzie że Seba w oddzieży patriotycznej żyjący na granicy wolności a zamkniecie w dość brutalny sposób fizyczny badz psychiczny wytłumaczył ukraińskiemu koledze co myśli o Banderze stąd rozprawa w sądzie a poszedł przekaz że dobrych chłopaków wsadza sie za kraty bo mówią prawde. Już ja znam takie ofiary co siedzą za niewinność i skorumpowany system
@MartinoBlankuleto: Przecież tu się nic nie trzyma kupy, w dodatku brakuje wiarygodnego źródła, bo na miliard procent nikt by nie chciał ograniczenia władzy rodzicielskiej za "zwrócenie uwagi", że Bandera jest u nas uznawany za bandytę. Zapewne sprawa jest dużo bardziej skomplikowana i skończy się jak inne, ale jak zawsze nieskazitelni patrioci i ludzie prawicy są uciskani przez system i lewactwo ( ͡º͜ʖ͡º) Jaaasne, daj
@Oh_hi_Mark: przestan szkalowac polakow wykletych! Ukraincy zli, niemcy zli, zydzi zli, rosja zla, usa zla! Polska najlepsza! Ukraincy to banderowcy,ja swoje wiem!
Nie twierdzę, że tak było tylko, że tak twierdzi adwokat rodziców tego chłopaka. Podałem informację bez żadnego komentarza.
Tag "bekazlewactwa" jest wystarczajcym komentarzem. Nie udawaj tu bezstronnego i obiektywnego, po prostu trafiłeś na tweet który pasuje do twojego confirmation bias i udostępniłeś bez żadnej weryfikacji
( ͡º ͜ʖ͡º)
@MartinoBlankuleto: a kto mi zabroni? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_HG8P46qqJ6Zpm4uS30t8lSHZ11NZ6WHV.jpg
PobierzUkraincy zli, niemcy zli, zydzi zli, rosja zla, usa zla!
Polska najlepsza!
Ukraincy to banderowcy,ja swoje wiem!
Ehh ci milenialsi, tylko dowodow
@trupizm: Dlaczego informacja z twittera są dla Ciebie mniej wiarygodne niż z jakiegoś portalu?
Tag "bekazlewactwa" jest wystarczajcym komentarzem. Nie udawaj tu bezstronnego i obiektywnego, po prostu trafiłeś na tweet który pasuje do twojego confirmation bias i udostępniłeś bez żadnej weryfikacji
Komentarz usunięty przez autora