Wpis z mikrobloga

@RychuWiertara: Potrafię odwzorować ten smak, tylko w Polsce nie wiem czy idzie dostać takie bułki (w Anglii są w marketach identyczne i to nawet już przekrojone). Oprócz bułek potrzebujesz dobrą wołowinę, weź najlepszą jaką znajdziesz, najlepiej jak sam zrobisz mielone wołowe i uformujesz kotlety. ja przyprawiam tylko solą i pieprzem. Ser cheddar w folii, ogórki konserwowe, cebula, ketchup McDonalds i musztarda żółta Colmans.
@Webhead: Haha raz tak miałem w arabskim sklepie, zrobiłem z kolega zakupy a on się kapnął ze nie ma gotówki tylko karta, a oni te maestro, ja zapłaciłem i czekalem aż kolezka pójdzie do atm wyplacic siano, czekalem sam tam chyba z pol godziny, masakra tak się na mnie patrzyli jak by mnie zjeść chcieli hehe. Nie wiem w jakim rejonie mieszkasz ale ja lubie pojechać sobie na baazar do beverwijk,