Aktywne Wpisy
lansvans +68
Trójkskok w nowoczesność, czyli rebranding PKP w barwy Deutsche Bahn ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#cpk #pkp #ko #bekazlewactwa
#cpk #pkp #ko #bekazlewactwa
mirko_anonim +18
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Moi Drodzy, przychodzę do Was pogadać. Jestem kobietą lvl 31. Pracuje. Wynajmuje mieszkanie. Mam dziecko (4latka). Samodzielna mama. I jak widzę te wszystkie wpisy na wykopie o madkach, p0lkach itd to mnie trzęsie. Nie lubię wrzucania wszystkich do jednej kategorii. Może jakaś część dziewczyn taka jest - nie wszystkie. Nie szukam faceta do utrzymywania, nie szukam tatusia dla dziecka. Szukam faceta do związku ze mną. Wiadomo dziecko jest i
Moi Drodzy, przychodzę do Was pogadać. Jestem kobietą lvl 31. Pracuje. Wynajmuje mieszkanie. Mam dziecko (4latka). Samodzielna mama. I jak widzę te wszystkie wpisy na wykopie o madkach, p0lkach itd to mnie trzęsie. Nie lubię wrzucania wszystkich do jednej kategorii. Może jakaś część dziewczyn taka jest - nie wszystkie. Nie szukam faceta do utrzymywania, nie szukam tatusia dla dziecka. Szukam faceta do związku ze mną. Wiadomo dziecko jest i
PS. Nie mówię, że każdy ma mieć auto za 800k, ale każdy jednak do czegoś dąży, do realizacji marzeń. Dla jednych to będzie auto, dla innych łódka a dla innych stadnina koni. Chodzi mi tylko o nakreślenie kosztów dzisiejszego życia.
#zarobki #pieniadze #pracbaza #polska #wydatki #finanse #gospodarka #ekonomia #zalesie #programowanie #programista15k
@Scaab: Nic nie robio, siedzo i klikajo
@Scaab: jeżeli masz na myśli ciężką pracę nad kontaktami społecznymi i ogólnie pojętymi ,,układami" to tak. Wtedy da się dojść do ogromnych zarobków i stanowisk posiadając średnie do tego kwalifikacje. Bierz również poprawkę na to że ludzie uwielbiają spuszczać się nad swoimi osiągnięciami i jakoś zapominają wspomnieć że pierwszy biznes albo prominentny stołek ufundowała rodzina.
9 na 10 tych 911 czy lambo jest właśnie z takich przypadków. Kto jeździ takimi samochodami? Kim są Ci ludzie?
1. Sportowcy wysokiej klasy (Lewandowski, Gortat itp)
2. Synowie ojców, którzy też niespecjalnie uczciwie dorobili się na biznesach.
3. Nieuczciwi biznesmeni, niektórzy złapani / poszukiwani (np. P. Kaszubski), niektórzy bezkarni z różnych przyczyn (wystarczą dobre znajomości)
4. Osoby grubo wtajemniczone w
@jabukasiga: Jaka mentalna komuna xD
100k na insta to jest nic. strzelam - mozesz wtedy raz na jakis czas za jakies 400zl reklamowac krem grazynex, ale jak czegos nie ogarniam to mnie oswiec ʕ•ᴥ•ʔ
Zauważ, że nawet jako programista jak awansujesz na kogoś kto ma kilku juniorów pod sobą