Aktywne Wpisy
CzuowiekPor +22
slawomirus +438
Skończyłem dzisiaj 34 lata. Jakby ktoś miał wolnego plusika i chciał się podzielić to będzie mi miło. (╯︵╰,)
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Administratorzy widząc ataki usunęli wątek. On założył nowy z zapytaniem dlaczego nie można poruszyć tematu kradzieży kwiatków, że przecież nie złamał regulaminu i jest kulturalny, że z tematu/grupy powinny być wyłączane/blokowane osoby agresywne i wulgarne.
W odpowiedzi dostał bana xD, a tamte osoby nie :)
A ja siedzę i sobie tak oglądam ten teatrzyk #!$%@?. Lepsze niż telewizja.
#opowiadanie #truestory #rozowepaski #logikarozowychpaskow #heheszki #przegryw #afera #dziendobry #patologiazmiasta
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@antof: zwrotu 'tą" można używać w nieformalnych sytuacjach, a ta taka jest. Gdybym pisał oficjalne pismo lepiej (aczkolwiek również nie jest to w 100% wymagane) byłoby użyć zwrotu 'tę'. Info potwierdzone, a już kilka osób próbowało mnie poprawiać :)
@womendown: dokładnie xD z resztą #!$%@? z jakąś grupą społeczniaków, grażyn i januszy, i tak na niej nie będę siedział, a dzięki temu dowiedziałem się, że jak tam w komentarzach rozpoczyna się #gownoburza, to usuwają cały wątek xD #!$%@? takie zasady. Kiedyś bym tam coś poruszył na czym by mi zależało, a ktoś