Dla przypomnienia JK o zbiorkach, 15.04.2019: "musi po prostu usiaśc na kilka godzin i policzyć, nic skomplikowanego, gwarantuje że będzie to zrobione." Jeszcze wczesniej na lajwach po upomnieniach widzów obiecywał, że zrobi to do konca lutego. Aktualnie mamy lipiec
@p_szybecki: Chcesz wiedzieć - zapraszam na PW. To tag o Jacy, a nie o Werasi. @CzopWsza: chcąc walczyć z Jacą powinniście opierać się na Janie Kowalskim, a nie Werasi. @INQUISITOR może potwierdzić co za ziółko z niej ( ͡°͜ʖ͡°)
@jaaktozbyinny: poczta pantoflowa! Powiedz nam wszystkim a nie szepty na ucho, no chyba ze Twoje argumenty to tylko pomowienia nie poparte dowodami. Zreszta czy to wazne jakie to ziolko z Werasi? Wazne ze widzi i obnaza kierownicze klamstwa.
@EggDrop: Nie zamierzam pisać tutaj o sprawach nie do końca dotyczących mnie tylko bliskiej mi osoby. Werasia przez swoje krętactwa wyrządziła tej osobie krzywdę i tyle. Chcesz więcej - PW.
@jaaktozbyinny: Tak może każdy o każdym napisać. Jak się beknęło a, trzeba beknąć b innym przypadku to sianie fermentu. Już poza wszystkim prywatne sprawy jeśli w ogóle były zawsze maja dwie strony i może ta bliska osoba o której piszesz tez święta nie jest. Do rozpatrzenia między nimi.
@Rudzielec86: nie wiem w jakim celu, nie mając żadnych podstaw prawnych, wciąż drążyć na siłę temat rzekomej nielegalności zbiórek. szczególnie po tym jak Unknown User w ostatnim swoim materiale wprost powiedział ze po swoich pismach jakie intensywnie wysyłał do prokuratury i do urzędu skarbowego , dostał odpowiedz że po prowadzonym śledztwie nie doszukano się żadnego przestępstwa i umorzono sprawę. zbiórki były niepubliczne i nie podlegały kontroli, rozliczenia, ani pozwolenia. przypadek
@joannagruszecka_pl: Werasi, tak myślę że chodzi o to ze kierownik zaklada zbiorki na wszystko co sie da, a ja uwazam ze skoro ma podobno tyle hajsu to sam powinien sobie zainwestowac w jakies wciagarki, wsparcie czy inne gadżety
@joannagruszecka_pl: Jeśli jest tak jak mówi Unkown to potwierdza się tylko że kierownik jest sprytny i teraz omija temat zbiórek przed widzami z premedytacją bo z prawnego punktu widzenia jest ok.
@rastafari85: Raczej nie liczysz, że Jacę będzie boleć moralność jego postępowania ;). Zwróć uwagę, że dla niego liczy się, by cokolwiek mówili o jego kanale. Nie jest ważne jak, ważne żeby mówili.
p0lski szon usuwający Instagrama po tym jak wyciekły jej maile z Epsteinem i teraz cały świat wie że jej "ciężką pracą", którą dorobiła się sławy było zwyczajne ku***nie się. ( ͡°͜ʖ͡°) #heheszki #epstein
https://www.youtube.com/watch?v=pOsPADtu8z4
#jaktoogarnac
źródło: comment_AoNPyeQ6lzzR2oj7tpegFehDdZhakf8E.jpg
Pobierzźródło: comment_jGt1tzi2sIkhLdLpw4sJ6ConncyCku0M.jpg
Pobierz"musi po prostu usiaśc na kilka godzin i policzyć, nic skomplikowanego, gwarantuje że będzie to zrobione." Jeszcze wczesniej na lajwach po upomnieniach widzów obiecywał, że zrobi to do konca lutego. Aktualnie mamy lipiec
https://youtu.be/QsElGNp7qv0 10:44
@CzopWsza: chcąc walczyć z Jacą powinniście opierać się na Janie Kowalskim, a nie Werasi. @INQUISITOR może potwierdzić co za ziółko z niej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zwróć uwagę, że dla niego liczy się, by cokolwiek mówili o jego kanale. Nie jest ważne jak, ważne żeby mówili.
Komentarz usunięty przez autora