Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Bearsome: wywoływać negatywne emocje u ludzi, którzy wpadają w furię gdy złapią czarnego za rękę na kradzieży w sklepie przypinają sklepikarzowi łatkę rasisty... który ma dwóch czarnych pracowników którzy go bronili przed tą wściekłą tłuszczą
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Holiday: spłukać choć na chwilę chlor z twarzy, by móc otworzyć oczy... takie polewanie ma sens
Całkiem dużo podobieństw ma ten obrazek i podpis. Dzięki za bycie z nami, którzy wierzą że jest ok być kim chcesz (i jest bezwzględnie moralne)
  • Odpowiedz
@supra107: @dzidek_nowak: @mamswierzb: @cookie96: Drugie dno tych akcji jest takie, że ekstremiści wymyślają sobie nowy i zaczynają rozpowszechnianie go, żeby puszczać sobie oczko i dawać znać sobie znać o swojej obecności - "nie bój się być rasistą, bo jest nas dużo i jesteśmy wszędzie", a gdy zaczyna się akcja usuwania tych symboli to jest larum że "te lewaki już do reszty ocipiały że jest
  • Odpowiedz
@cookie96: W ogóle nie zrozumiałeś tego co napisałem. Skuteczną metodą walki z rasizmem (czy tam innymi przejawami mentalnego dresiarstwa) jest utrwalanie przekonania, że takie zachowania są powszechnie nieakceptowane i że należą do skrajnej mniejszości. Rozpowszechnianie o rasiźmie ma na celu działanie odwrotne, czyli pokazywanie, że "swoi są wszędzie" i nie ma co się ukrywać ze swoimi skrajnymi przekonaniami.
  • Odpowiedz
@dzidek_nowak: Przecież to zerżnięte z mojego komentarza - TUTAJ TEMAT Z WYKOPU

A tutaj mój komentarz:

Może i facet przesadził cytując taki a nie inny fragment ze Starego Testamentu, ale generalnie podzielam jego zdanie i w-----a mnie ta nachalna indoktrynacja i jawne propagowanie LGTB. Niedługo do "Jestem dumny będąc białym " trzeba będzie dopisywać, że jest się dumnym będąc hetero
  • Odpowiedz
@szary_obcy widzę że retoryka jak u wierzących w tęczę? Jak klikasz plus nieważne jakie masz zdanie jesteś rasista "No aleeee nie wszyscy". Jak można być rasistą plusując głupi obrazek?
  • Odpowiedz