Aktywne Wpisy

deziom +242
Minister Sprawiedliwości nazywa na Twitterze niezależnego dziennikarza mówiącego o nadużyciech władzy szambiarzem, Polska 2023.
#bekazpodludzi #bekazprawakow #bekazkonfederacji #neuropa
#bekazpodludzi #bekazprawakow #bekazkonfederacji #neuropa
#przegryw #wygryw #dalejprobuje
14lvl:
Gimnazjum: nieudane stoczenie się ze średniej >5.0 na 3.5; pierwsze interakcje z ludźmi zawalone; bycie popychaną i wyśmiewaną; zmiana klasy
15/16lvl:
Gimnazjum: z deszczu pod rynnę; trzeba zaliczać kilak różnic programowych między klasami (rozdziały z matmy, których w poprzedniej klasie nie przerobiliśmy, podobnie z lekturami); matematyczka-wychowawczyni głupia, każdy oprócz mnie poszedł przez nią do klasy humanistycznej w liceum; rodzice nie wierzą w problemy z nauczycielami (i trochę ludźmi)
14lvl:
Gimnazjum: nieudane stoczenie się ze średniej >5.0 na 3.5; pierwsze interakcje z ludźmi zawalone; bycie popychaną i wyśmiewaną; zmiana klasy
15/16lvl:
Gimnazjum: z deszczu pod rynnę; trzeba zaliczać kilak różnic programowych między klasami (rozdziały z matmy, których w poprzedniej klasie nie przerobiliśmy, podobnie z lekturami); matematyczka-wychowawczyni głupia, każdy oprócz mnie poszedł przez nią do klasy humanistycznej w liceum; rodzice nie wierzą w problemy z nauczycielami (i trochę ludźmi)

Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
...ale fakt, czym bardziej doświadczony zawodnik tym wąż grubszy. Czasem na budowie się zastanawiałem jak oni to do ust wsadzają, nie mówiąc o zaciąganiu. Mistrzowie. W kilkanaście sekund bańka 30l pełna xD