Wpis z mikrobloga

#webdev #wordpress

Mirki, szukam jakiegoś narzędzia - gotowego - które by importowało wiadomości z fanpage jako posty/strony na wordpressie.
Zna ktoś coś takiego? Ja z tego co widzę, to wszystko w drugą stronę działa :/
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

EH PANOWIE CORAZ WIĘCEJ AMATORÓW SIĘ PCHA DO ZABAWY HEHE MAM NADZIEJĘ, ŻE PRZEJDZIE TA NOWELIZACJA USTAWY I Z WORDPRESSA BEDZIE MOŻNA KORZYSTAĆ TYLKO Z LICENCJĄ BO SERIO NIEKTÓRZY NIE MAJĄ ANI DOŚWIADCZENIA ANI WYOBRAŹNI I NA PRZYKŁAD INSTALUJĄ WTYCZKĘ DO INSTALOWANIA WTYCZEK
  • Odpowiedz
@Kien: not found, a oni kiedyś mieli wtykę do importowania postów z walla fanpage do wordpressa, mi chodzi o wiadomości ze skrzynki odbiorczej fanpage do wordpressa ;)
  • Odpowiedz
@Pan_Jerzy: Niechaj pierwszy rzuci kamieniem kto nie próbował problemu rozwiązać kilkoma gotowymi wtyczkami nim nauczył się że jest to bezsensowne. A może ziomuś robi sobie tylko stronkę dla siebie i szuka ciekawych rozwiązań, to jedziesz po nim jakby wziął 20k za stronę i stawiał ją jakiemuś klientowi mówiąc że wszystko będzie pryma sort.
  • Odpowiedz
@Pan_Jerzy: jest jedno słowo kluczowe: budżet. I tak, ja jestem takim skończonym debilem, bo robię takie strony na wyswigach, ale dobieram umiejętnie wtyczki, tak że działa to stabilnie, robię autorską grafikę, dobry UX, czasem coś zmodyfikuję w kodzie czy szablonie, i strona wygląda dobrze, działa w miarę szybko, klient ma stronę za tydzień i za rozsądne pieniądze (2-4 k pln), a ja mam niezły zarobek i sporo zleceń. Chodzi mi
  • Odpowiedz
@Kien: Zgadzam się, też czasem sobie na boku chwycę jakieś zleconko, postawię WP na szybko na gotowym szablonie, skonfiguruje i po sprawie. W takim właśnie celu został stworzony WP i nie widzę w tym nic złego
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Pan_Jerzy: jak masz milion zleceń z polecenia to podnosisz ceny tak długo aż dalej będą chętni, lepiej się nie pytaj ile biorę za dedykowany UI dla SaaSów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Pan_Jerzy: + trochę źle określiłem, bo nie robię typowo na wysiwyg tylko na gotowych modułach które później styluje ale jak ktoś woli wysiwyg to jego sprawa
  • Odpowiedz