Aktywne Wpisy
HuopWsiowy +100
Czy wy też uprawiacie tzw. KRĘCENIE PALCEM PO JAGODZIE?
Chodzi mi o to, ze jak siedzi się przed kompem to wiadomo, resztki spermy, mastka, odparowana chemia z sików zbiera się pod napletkiem i to fajnie tam sobie dojrzewa. I tak w trakcie dnia wsadzany jest palec w napletek i sobie kręcimy dookoła jagody nim, zbieramy smaczki i zapaszki a potem pod nosek i wdyyyyychanko!!! (。◕‿‿◕。)
Chodzi mi o to, ze jak siedzi się przed kompem to wiadomo, resztki spermy, mastka, odparowana chemia z sików zbiera się pod napletkiem i to fajnie tam sobie dojrzewa. I tak w trakcie dnia wsadzany jest palec w napletek i sobie kręcimy dookoła jagody nim, zbieramy smaczki i zapaszki a potem pod nosek i wdyyyyychanko!!! (。◕‿‿◕。)
joker007 +38
Powiem wam tak lewaki. Nie interesuje mnie prywatne życie polityków których popieram. Pani Ewa może mieć i 10 dzieci z różnymi typami, może sobie pić piwo w Brukseli po pracy, nic mi do tego. Jak na razie zrobiła dobrą robotę tym pierwszym wystąpieniem.
Nie ma większąści to trzeba robić takie show, żeby się jakoś przebić. Widać też po ujadaniu trolii, że świetnie jej poszło.
#polityka #polska #konfederacja
Nie ma większąści to trzeba robić takie show, żeby się jakoś przebić. Widać też po ujadaniu trolii, że świetnie jej poszło.
#polityka #polska #konfederacja
Klasycznie jak ja robię chłodniki to znak że przyszło ochłodzenie, ale ten jest na prawdę pyyyszny XD
Kremowy i na prawdę odświeżajacy. Idealny na upalne lato - nie wymaga żadnego gotowania. Wszystko co musicie zrobić to zblendować przygotowane składniki i jest gotowy w ciągu kilku minut :)
Zielony chłodnik z ogórka i awokado:
1 średni ogórek (180G)
1 awokado (140G)
200G jogurtu greckiego
30G oliwy
2 ząbki czosnku
Łyżka soku z cytryny
Koperek
Szczypiorek
Sól
Opcjonalnie ostry sos
Odłożyć trochę ziół i oliwy do dekoracji, resztę składników zblendować na gładki krem. Będzie gęsty i aksamitny. Jeśli wolicie bardziej rzadką konsystencję - stopniowo dodajcie max 1/4 szklanki zimnej wody
MAKRO: 778kcal 12B 70T 24W
PORCJA [1/2]: 389kcal 6B 35T 12W
Zapraszam również na instagrama ziemniakizostaw
Miłego dnia (。◕‿‿◕。)
#keto #gotujzwykopem #ziemniakizostaw #wegetarianizm
Kupić gotowy ( ͡º ͜ʖ͡º)
2 sugerowane porcje to 1390kcal :)
@asique dziękuję (。◕‿‿◕。)