@Block3r: Od strony samej rozgrywki - nie. Ale ogólnie - tak, i to na plus. Przede wszystkim rakiety już nie rozpadają się bez wyraźnego powodu, i już aż tak bardzo nie potrzeba wszystkiego kleić taśmą.
@RandomowyMirek: doszły w ogóle jakieś ciekawe ficzery? i tak grałem na ciekawych modach, to nie wiem czy coś mnie zaskoczy. Z tego, co widzę, to jakiś fajny expansion pack się szykuje :P
@Block3r: Dokładnie nie pamiętam, na jakim etapie gra była 2 lata temu, ale chyba nie. A przynajmniej nic, czego by wcześniej nie było wcześniej w modach. Bo kilka nowych części, tuning parametrów niektórych silników, czy jakieś efekty graficzne w gruncie rzeczy niewiele zmieniają.
Przede wszystkim - poprawiła się stabilność gry, stabilność lotu i przewidywalność zachowania pojazdów. W sposób bardzo "miękki", nie zauważa się tego od razu,
#rozdajo69 zł na żarcie 🍟🍔🍕 A dokładniej - do wygrania jedna karta podarunkowa o wartości 69 zł do Pyszne albo Uber Eats. Zwycięzca sam wybiera, czym się utuczy.
Shock.Deals - telegramowy kanał z promocjami, okazjami i błędami cenowymi
#ksp #kerbalspaceprogram
Od strony samej rozgrywki - nie.
Ale ogólnie - tak, i to na plus. Przede wszystkim rakiety już nie rozpadają się bez wyraźnego powodu, i już aż tak bardzo nie potrzeba wszystkiego kleić taśmą.
@Block3r:
Dokładnie nie pamiętam, na jakim etapie gra była 2 lata temu, ale chyba nie. A przynajmniej nic, czego by wcześniej nie było wcześniej w modach. Bo kilka nowych części, tuning parametrów niektórych silników, czy jakieś efekty graficzne w gruncie rzeczy niewiele zmieniają.
Przede wszystkim - poprawiła się stabilność gry, stabilność lotu i przewidywalność zachowania pojazdów. W sposób bardzo "miękki", nie zauważa się tego od razu,