@Nosaczito: dałem kiedyś ściągnąć typowi co siedział obok mnie na kolokwium. Nie spodziewałem się jednak że on moją pracę skseruje. Serio. Wzory, wyniki, treść zadań wszystko w dokładnie tych samych miejscach na kartce. Prace różniły się oczywiście tylko danymi osobowymi poza tym jak przez kalkę.
@PiersiowkaPelnaZiol: Nie narzekam ( ͡°͜ʖ͡°) dobrze się z nim melanżowało. @NukeOps: A o co miał sapać? Że nie dałem się w----ć? @klonopin-retard: Polecam ustawę o szkolnictwie wyższym. Nie chcę wiedzieć jaką uczelnię skończyłeś lub na jakiej jesteś, jeżeli plagiat jest tolerowany. @Borntobefit: Mhmmm... widzę, że kryształowa kula wypolerowana
@Ancymoon1: koleś z klasy w liceum przepisał słowo w słowo moje wypracowanie (lata temu), a wiadomo było, że wszyscy będą mieli sprawdzone. Idioci jednak na drzewach rosną..
@Nosaczito: nie nie, chodzi mi czy nie sapał, że został pośrednio przez Ciebie w------y. Wiadome, że taki cep nie uskuteczni samokrytyki, tylko znajdzie kozła ofiarnego.
@Nosaczito: Kiedys na studiach sam mialem tylko sciagi. Ale ze grupa wazna to dalem wszystkim zrobic kopie. Jedna osoba powiedziala dziekuje, jeden koles przyszedl i spytal dlaczego tak malo, a swojej kopii nie odzyskalem - musialem kserowac ksero. Studia...
#studbaza #heheszki
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@NukeOps: A o co miał sapać? Że nie dałem się w----ć?
@klonopin-retard: Polecam ustawę o szkolnictwie wyższym. Nie chcę wiedzieć jaką uczelnię skończyłeś lub na jakiej jesteś, jeżeli plagiat jest tolerowany.
@Borntobefit: Mhmmm... widzę, że kryształowa kula wypolerowana
Idioci jednak na drzewach rosną..
@BlueBernie: To ważne? Uczelnia jak uczelnia.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@klonopin-retard: Co Ty, za przeproszeniem, p--------z za kocopoły? Witaj czarnolisto. Retard w nicku nie bez przypadku.