@Drakii: A czemu miały by nie zajść w przypadku Jezusa? Te procesy do tej pory są nieodwracalne mimo badań, czemu miały by być odwracalne 2000 lat temu?
@jezus_cameltoe: ostatnio widziałem jakiś filmik że Amerykanom udało się niedawno na chwilę przywrócić jakieś funkcje mózgu martwej od 3 godzin świni więc nie wykluczajmy ukrytej opcji kosmitów którzy mogli mieć w tamtym czasie dostęp do takiej technologii ( ͡°͜ʖ͡°)
@jezus_cameltoe: ale o to chodzi w wierze że WIERZYSZ że Bóg istnieje. Jakby to było potwierdzone że istnieje czy nie istnieje to wiara nie miałaby sensu bycia, wtedy stałaby się wiedzą
@jezus_cameltoe: Podoba mi się. Musisz być wielkiej wiary skoro dostrzegasz jak wspaniały i niepojęty jest Pan Bóg. Pozdro mordo i z fartem tam na różańcu.
@EmixPL: Nauka już potwierdziła,ze nie da się zmartwychwstać po trzech dniach w jaskini będąc wcześniej torturowanym i przebitym włócznią. Jakich jeszcze dowodów Ci trzeba?
Wszystkie kosmiczne rasy juz przebadali czy tylko nasz gatunek? A moze inne rasy we wszechswiecie nie istnieją?
@zjadacz_Cebuli: no, dla niego śmierć mózgu to bajki, nie? xD Nie wie, że po 4 minutach niedotlenienia mózgu następują nieodwracalne zmiany, więc taki Jezus jakby wstał po 3 dniach to cóż... xDD ale ciii, nie burz jego katolickiej nauki.
@Drakii tu masz na bieżąco aktualizowane dane. W przybliżeniu oczywiście. 29.5mln osób w tym roku zmarło i nikomu sie nie udało wrócić. Wystaczy taka grupa badanych? https://www.worldometers.info/pl/
Gratuluję mózgu osobie w zakładzie karnym która zdecydowała się wypuścić mojego ojczyma recydywistę na święta. Tak skończyła się jego wizyta... #zalesie #zk
źródło: comment_M58XVDetbG1RQKo18Jn2uyhRKvFR7QCo.jpg
PobierzTe procesy do tej pory są nieodwracalne mimo badań, czemu miały by być odwracalne 2000 lat temu?
@kidi1: no nie wiem - już po większych jazdach na hucznych imprezach ludzie wstawali tak żartem (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Wszystkie kosmiczne rasy juz przebadali czy tylko nasz gatunek? A moze inne rasy we wszechswiecie nie istnieją?
https://www.worldometers.info/pl/