Aktywne Wpisy

mirko_anonim +516
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#feels #rodzicielstwo
Mając 30 lat stałam się jednocześnie wdową i matką. W ciągu jednego miesiąca pochowałam męża i urodziłam dziecko. Mój mąż nie zdążył poznać swojego syna. Nowotwór był na tyle zaawansowany, że każda godzina życia była na wagę złota. Ostatnio przyszedł do mnie nasz prawie 4 letni syn i zapytał się czy pójdziemy do taty, bo chce mu wręczyć zaproszenie do przedszkola na
#feels #rodzicielstwo
Mając 30 lat stałam się jednocześnie wdową i matką. W ciągu jednego miesiąca pochowałam męża i urodziłam dziecko. Mój mąż nie zdążył poznać swojego syna. Nowotwór był na tyle zaawansowany, że każda godzina życia była na wagę złota. Ostatnio przyszedł do mnie nasz prawie 4 letni syn i zapytał się czy pójdziemy do taty, bo chce mu wręczyć zaproszenie do przedszkola na

Koronanona +19

Statki budzą duże wątpliwości co do bezpieczeństwa. Dzisiaj modny jest film "Titanic". Może warto przeczytać kilka książek na ten temat i zobaczyć, jakie są konsekwencje, kiedy nie mamy kontroli nad tym co się dzieje.
#czarnobyl #lewackalogika #bekazlewactwa
źródło: comment_GDilryD58mUwBQfc7dpHgGohVMFCAdOM.jpg
Pobierzźródło: comment_yrawyo2pYVTNEcRNtHKj4OmvtONU3CFA.jpg
PobierzTu jest strach
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_r3WZiKXY2b7JMpwW8k95POX6f3KglSvQ.jpg
PobierzTak jak kiedyś oskarżył KK o spalenie jakiejś czarownicy, c--j, że zrobili to protestanci xD
Jak kiedyś się pochwalił, że ponad 50% jego pracowników to kobiety i napisałem, że to chyba świadczy o nierówności i dyksryminacji to zostałem zmieszany z błotem w komentarzach xD