Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 750
Opowiem wam dzisiaj moją historię pierwszego spotkania z #tinder z soboty.
Dziewczyna ładna, przez tydzień pisaliśmy i całkiem niegłupia; dużo pytań zadawała, komplementy sypała jak z rękawa (ciekawe czy na żywo też masz takie cudne oczy, przystojniak, przy tobie będę jak hobbit haha (186cm here, ona ze 165?)
Umówiliśmy się na sobotę.
Cześć, cześć, poszliśmy na spacer przy Wiśle, rozmawialiśmy, zadawała trochę pytań, ja też, wesoło było, bardzo miło generalnie. Weszliśmy do takiego ogrodu co był niedaleko, siadliśmy sobie na ławce. Coś tam cały czas dowcipkowaliśmy, i mówi żebym poczekał sekundę, pójdzie tylko do toalety tu zaraz obok.
- No spoko, tylko żebym tu nie został do 20 hehe
- Nie no co ty haha :)
Po minucie przysyła smsa że jestem bardzo fajny i spoko ale nic z tego przepraszam.
I zostałem tam jak debil.
I rozbiło mnie to bardzo się przyznam, i strasznie przykre że można tak kogoś potraktować.
Taka to moja historia.

Czuję się jak Thor w Endgame.
#tinder #zalesie #przegryw #rozowepaski #p0lka #niebieskiepaski #dziendobry #feels
lewymaro - Opowiem wam dzisiaj moją historię pierwszego spotkania z #tinder z soboty....

źródło: comment_oKQuAXzROdDj2hg4tHrJ2WgoI36UMrqF.jpg

Pobierz
  • 137
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@lewymaro: Z doświadczenia Ci powiem, że raczej nie ma sensu pisać jakoś długo tylko jak najszybciej się spotykać bo wtedy będzie weryfikacja.
W każdym bądź razie lalka zachowała się frajersko ale życzę powodzenia
  • Odpowiedz
@wykopiem_albo_zakopiem: na pierwszym spotkaniu w życiu obejmować dziewczynę idąc z nią ? Co do c---a xDD

Może inaczej, jak widać że jest chemia miedzy dwiema osobami (bez znaczenia czy to pierwsze spotkanie czy nie ) to rzeczywiście można robić co się komu podoba ale obejmowanie dziewczyn w sytuacji bardziej oficjalnego, zapoznawczego kontaktu jest creepy
  • Odpowiedz
@wykopiem_albo_zakopiem: oczywiście ale żeby pójść się r----ć musi być ta słynna chemia miedzy tymi dwiema osobami bo baba nie chce mieć włożonego czegokolwiek przez kogokolwiek miedzy nogi tylko partner musi się jej podobać

W sytuacji kiedy dziewczyna s-------a z parku tutaj nawet nie ma mowy o żadnej chemii.
  • Odpowiedz
@lewymaro: Może za elegancko :) ja przychodziłem normalnie, albo podjeżdżałem mercedesem 190 ;) więc blachary odpadały od razu :) a z obecna zaczęliśmy od loda w maku, ale tego zimnego i rozmów. Bądź sobą i spotykaj się dalej. Jak Cie nie zaakceptuje takiego jakim jesteś to nie ma to sensu.
  • Odpowiedz
@smieszek321: No to ewidentnie mało wiesz o relacjach damsko-męskich skoro uważasz, że bez wprowadzania dotyku od początku (nie mówię o jakimś macaniu tylko o stopniowym łamaniu bariery, np. "przypadkowe" dotknięcie ramienia, dłoni, zabawa włosami, itd).
  • Odpowiedz