Aktywne Wpisy
farbowanylisek +641
Amerykańska kultura dawania napiwku to największy rak cywilizacji zachodniej #ameryka
oficjalniemartwa +215
Następne szarlatany, które nie powinny się rozmnażać
Cały myk polega na tym, że oprócz tej mieszanki ziół, na plecy nakłada się mąkę wymieszaną z miodem. Efekt: papka się roluje i wygląda wtedy jak białe robaczki. Pelikany łykają i biznes się kręci.
W komentarzach więcej hitów xD
#bekazpodludzi #patologia
Cały myk polega na tym, że oprócz tej mieszanki ziół, na plecy nakłada się mąkę wymieszaną z miodem. Efekt: papka się roluje i wygląda wtedy jak białe robaczki. Pelikany łykają i biznes się kręci.
W komentarzach więcej hitów xD
#bekazpodludzi #patologia
Dziewczyna ładna, przez tydzień pisaliśmy i całkiem niegłupia; dużo pytań zadawała, komplementy sypała jak z rękawa (ciekawe czy na żywo też masz takie cudne oczy, przystojniak, przy tobie będę jak hobbit haha (186cm here, ona ze 165?)
Umówiliśmy się na sobotę.
Cześć, cześć, poszliśmy na spacer przy Wiśle, rozmawialiśmy, zadawała trochę pytań, ja też, wesoło było, bardzo miło generalnie. Weszliśmy do takiego ogrodu co był niedaleko, siadliśmy sobie na ławce. Coś tam cały czas dowcipkowaliśmy, i mówi żebym poczekał sekundę, pójdzie tylko do toalety tu zaraz obok.
- No spoko, tylko żebym tu nie został do 20 hehe
- Nie no co ty haha :)
Po minucie przysyła smsa że jestem bardzo fajny i spoko ale nic z tego przepraszam.
I zostałem tam jak debil.
I rozbiło mnie to bardzo się przyznam, i strasznie przykre że można tak kogoś potraktować.
Taka to moja historia.
Czuję się jak Thor w Endgame.
#tinder #zalesie #przegryw #rozowepaski #p0lka #niebieskiepaski #dziendobry #feels
@lewymaro: ale czy wyglądasz jak on? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ostatnio poznałam taką parę - facet śmiał się, przepraszam, jak upośledzony, dziewczyna za to bardzo konkretna, nie widzę dla nich przyszłości xd
@Kiritsugu1155: rodzicom do #!$%@? nędzy. Jakim cudem słowo którego #!$%@? w Polskim nie ma ci przeszło xDDD Analfabeci wszędzie.
Bo te powyżej 180 cm też są zdesperowane. Nie pułtaj się, tylko zinteralizuj dobrą radę kolegi wyżej - szukaj w swoim przedziale.
Komentarz usunięty przez autora