Podły wózkowicz prowokuje chcąc przejechać obok samochodu zaparkowanego w całości na chodniku by nie ograniczać przepustowości bardzo ważnej arterii komunikacyjnej jaką jest osiedlowa uliczka na wypizdowiu.
@Bzdziuch: U mnie pod osiedlem jest dokładnie to samo. Na szczęście nie poruszam się na wózku, więc chodzę po trawniku/ulicy, ale zawsze mi żyłka skacze.
@Bzdziuch: Kiedyś mi tak SM podeszła z miarką do samochodu, miejsca było, ale trochę jakby za mało, ogrodzenie jakieś stare obok na osiedlu domków jednorodzinnych. Pytają się czy to mój samochód, mówię że zaraz tam kolega wyjdzie, to poszli mierzyć następnego, wsiadłem i odjechałem ( ͡°͜ʖ͡°) (btw wózek i tak by nie przejechał, bo chodnik z płyt rozwalony)
Mam pytanie, znam się na komputerach ale na motoryzacji w ogóle, co daje w samochodach osobowych silnik większy niż ~1.5 na publicznych drogach, nie tak orientacyjnie albo w jednej sytuacji na milion tylko tak zauważalnie przydatnego #samochody #motoryzacja
#prawojazdy
#polskiedrogi #polska
źródło: comment_0KzOcUxGYJsZYJVVQxMv2NgjoTbJrqF4.jpg
Pobierz@WaveCreator: Nie musi, tam jest zaraz przejście dla pieszych, trochę je na zdjęciu widać, przy wjazdach na posesje też nie masz krawężników.
Może to jakiś ślub i stąd tyle samochodów na takim odludziu, ale powinni tak stanąć by jakieś przejście zostawić, a nie w całości na
Komentarz usunięty przez autora
@DRESIARZZ: Nie. Po drugiej są krzaki i kawałek dalej parking.
(btw wózek i tak by nie przejechał, bo chodnik z płyt rozwalony)
Komentarz usunięty przez autora