Olds Spice w swojej najnowszej kampanii zaprezentowało odcinek 1 "Randki w Ciepło" z Chajzerem.
Co ciekawe na początku Chajzer wita nas słowami "witam w odcinku 1488".
Tak moi drodzy - to liczba naszego ukochanego akwarelisty. Olds Spice ma w takim razie jakiegoś trolla w dziale marketingu xD zaraz ktoś za to beknie zobaczycie ( ͡°͜ʖ͡°)
@anoysath: gówno będzie, nie afera. Ile Wy macie lat? 14? Nikt, poza grupą internetowych ułomów szukających wszędzie spisku i sensacji, nie będzie dawał #!$%@? o takie gówno. 14/88 jest symbolem kompletnie nierozpoznawalnym przez przeciętnego Polaka.
Ja nie chcę ostudzać nadto zapału, ale dla niebędących w temacie liczba 88 oznacza liczbę 88. Sądzę, że poza neonazistami prawie nikt nie ma pojęcia o ich tajemnych "szyfrach" xD przypominających zabawę przedszkolaków.
@Flypho: Nie tak dawno była afera z 88 z na koszulce Pereiry podczas meczu z Izraelem. Zdaje się, że większość to wyśmiała, ale nie wszyscy. No i jakaś świadomość jest.
@abcde: Ja się dowiaduję tego od osób, które mają ból dupy o liczbę, a nie od samych używających. Ty też twierdzisz, że nigdy nie byłaś neonazistką, więc mamy kuriozalną sytuację, że ludzie nie będący neonazistami prawdopodobnie dużo mocniej przyczyniają się do upowszechnienia symboli nazistowskich niż sami zainteresowani xD.
Co ciekawe na początku Chajzer wita nas słowami "witam w odcinku 1488".
Tak moi drodzy - to liczba naszego ukochanego akwarelisty. Olds Spice ma w takim razie jakiegoś trolla w dziale marketingu xD zaraz ktoś za to beknie zobaczycie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
[VIDEO] https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/old-spice-filip-chajzer-i-isaiah-mustafa-w-reklamach-randka-w-cieplo-wideo?fbclid=IwAR3jRhDXhfVtJw_bvXaT4ugJDT6v2zUDB2LP9NQ0tP8PMmUNd6w3o2YZFCk
#heheszki #ocieplaniewizerunkuadolfahitlera #kalka
@anoysath:
@memento_mori:
@mendrix: to w następnym odcinku
@anoysath: to chyba jakaś antykampania ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Z jakiegoś powodu ludzie zaczęli też wierzyć, że Pepe jest symbolem nazizmu xD.
Nikt, poza grupą internetowych ułomów szukających wszędzie spisku i sensacji, nie będzie dawał #!$%@? o takie gówno.
14/88 jest symbolem kompletnie nierozpoznawalnym przez przeciętnego Polaka.
@Flypho: Nie tak dawno była afera z 88 z na koszulce Pereiry podczas meczu z Izraelem. Zdaje się, że większość to wyśmiała, ale nie wszyscy. No i jakaś świadomość jest.
Ja się dowiaduję tego od osób, które mają ból dupy o liczbę, a nie od samych używających. Ty też twierdzisz, że nigdy nie byłaś neonazistką, więc mamy kuriozalną sytuację, że ludzie nie będący neonazistami prawdopodobnie dużo mocniej przyczyniają się do upowszechnienia symboli nazistowskich niż sami zainteresowani xD.