Wpis z mikrobloga

@MrW_95: Heja! Nie wyobrażam. W pierwszym wpisie pisałem, że nie zamierzam startować, nie jestem też związany z wojskiem. Mam tylko hopla na punkcie wysiłku takiego typu, jestem entuzjastą amatorem :)

Pozdrawiam!
  • Odpowiedz
@MrW_95: Chcieć, chciałbym ale już za późno na to, mam ustabilizowane życie i bliżej 30stki jestem niż dalej. Domyślam się, że to poświęcenie życia w 100%. Po za tym trzeba szacować siły na zamiary, a w porównaniu fizycznym pewnie i tak odstaję o kamień milowy.

Kiedyś słuchałem audiobooka Beara Gryllsa i tam mówił, że u nich SAS dzieli się na ten "zawodowy" i taki działający przy wojskach terytorialnych jako rezerwa
  • Odpowiedz
@noobsaibot: jak chcesz sie tam w to pobawić to może ASG

Jest grupa bodajże z Gdyni która rekonstruuje AGAT właśnie

Nke wiem skad jestes ale pewnie w okolicy cos znajdziesz zeby miec hobby na weekend a i czas dla rodziny
  • Odpowiedz
@MrW_95: Próbowałem asg ale mi nie podeszło. Zresztą nie za bardzo lubię takie pół środki. Teraz idę na "preselekcje" 2 dni, na takie szkolenie, a później chciałbym iść na 5 dniowe, żeby się przetestować.

A wpisy o tym programie robię, bo nigdzie na necie nie znalazłem ludzi co by się wymieniali informacjami jak oni trenują pod selekcje, a może ktoś trafi na to i będzie miał jakieś porównanie. Teraz będzie
  • Odpowiedz