Wpis z mikrobloga

Właśnie wróciłam z pierwszej randki z Anglikiem. Zabrał mnie do restauracji, na kregle I jeszcze potem do baru, zaplacil za wszystko, a jak probowalam zaplacic za siebie stanowczo odmowił, powiedział, że może zamówić mi ubera albo odwieźć mnie do domu. A jak u Was Polacy, dalej krzyczycie że laska leci na kase bo zjadła kebaba na Wasz koszt? ( ͡º ͜ʖ͡º)

#niebieskiepaski
  • 62
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Chujumuju: standardowa randka? To jak wyglądały twoje inne randki? Ok, rozumiem, wielu nie chce być sponsorem na pierwszej randce, ale nie przez skąpstwo, lecz przez laski które nadużywały tego, aby za darmo się nażreć. Ja jestem frajer jak ten Anglik, ale i też nie chodzę co tydzień na randkę, wię mogę czasem zaszaleć. Pójdziesz z nim na drugą?
  • Odpowiedz
A jak u Was Polacy,

@Chujumuju: I jeszcze jedno - napisałaś - "A jak u was Polacy" - a ty kim niby jesteś? W kategorii "Polacy" zawiera się cały naród polski - łącznie z twoim ojcem, matką i tobą samą. Ale wolisz się odciąć od Polski i Polaków. I wiesz co, może faktycznie miałaś pecha, ale to nie znaczy, że w Polsce nie ma porządnych facetów. A może to z
  • Odpowiedz