Aktywne Wpisy

Kantar +161
Oglądam inne ujęcia tej akcji.
Tu już muszą wybuchnąć jakieś zamieszki.
Co do c---a. Koleś nawet nie był agresywny. Nawet po dostaniu gazem uniósł dłoń w górę i zajął się podniesieniem z ziemi kobiety, którą popchnął agent.
Tak potem opierał się aresztowi, ale to taka szybka eskalacja z d--y do tego jeszcze mając gaz na twarzy, że nie dziwi mnie jak mu podniosła się adrenalina.
Tu już muszą wybuchnąć jakieś zamieszki.
Co do c---a. Koleś nawet nie był agresywny. Nawet po dostaniu gazem uniósł dłoń w górę i zajął się podniesieniem z ziemi kobiety, którą popchnął agent.
Tak potem opierał się aresztowi, ale to taka szybka eskalacja z d--y do tego jeszcze mając gaz na twarzy, że nie dziwi mnie jak mu podniosła się adrenalina.
źródło: IMG_6881
Pobierz
Variv +122
#usa
Czy ja dobrze widzę, że federalny strzelił klęczącemu gościowi w plecy?
https://www.reddit.com/r/Minneapolis/comments/1qlyj9h/i_did_my_best_to_stabilize_the_video_you_can/
Czy ja dobrze widzę, że federalny strzelił klęczącemu gościowi w plecy?
https://www.reddit.com/r/Minneapolis/comments/1qlyj9h/i_did_my_best_to_stabilize_the_video_you_can/

Do oceny
źródło: comment_Hym1fyBUsDrGCSSBTbPe4KCwzlQ5D52E.jpg
PobierzJakbyś zobaczył auto z tribalem jak poniżej, to też byś pytał właściciela "co to przedstawia?" albo "jakie ma dla ciebie znaczenie ten wzór?"?
źródło: comment_3dSZrEOT9HQDa1LKY3GmIOEC8xIMUjFC.jpg
PobierzJak ktoś nie ma hajsu żeby zrobić porządny tatuaż to mu kolega takie coś dziara maszynką zrobioną samemu
Na samochodach może być wszystko, ale żeby takie coś sobie tatuować? Tatuaż jest na zawsze, i powinien coś znaczyć, bo robić sobie zeby zrobić to bez sensu
@PolishMiJaja:
Nie , nie jest na zawsze, tylko do śmierci właściciela.
Patrząc na to że jednostka jest 1/7592000000 ludzi na świecie, i że po nas będzie jeszcze dużo pokoleń, to jednostka jest kroplą w morzu i nikt nie będzie o mnie czy o tobie pamiętał za 100 lat.
Ja teraz remontuję mieszkanie i wiem że skoro było remontowane ostatni raz 15 lat temu, to następny remont będzie za 20
@PolishMiJaja:
Bo POLIŻ-MI-JAJA tak mówi?