Aktywne Wpisy
Gotując w domu jako singielka oraz kupując produkty w marketach typu Biedronka.
Ile złotówek potrzeba miesięcznie na samo jedzenie, żyjąc bardzo bardzo oszczędnie?
#pytanie #gotowanie #gotujzwykopem #pieniadze #zwiazki
Ile złotówek potrzeba miesięcznie na samo jedzenie, żyjąc bardzo bardzo oszczędnie?
#pytanie #gotowanie #gotujzwykopem #pieniadze #zwiazki
Wraczek +180
Wierzyć się nie chce czytając te komentarze o honorowym obowiązku pójścia w maszynkę do mięsa gdy trep wyśle ci wezwanie xD
Cieszy mnie że tacy z was gieroje i bohaterzy którzy z uśmiechem na ustach poszli by walczyć w okolicach polskiego bachmutu w imie interesów tych na górze. No ja niestety nie mam takich stalowych jaj, natomiast jako tchórz chętnie wyślę wam do okopu kartkę z Dubrovnika ku pokrzepieniu serc.
#obowiazkowecwiczeniawojskowe #
Cieszy mnie że tacy z was gieroje i bohaterzy którzy z uśmiechem na ustach poszli by walczyć w okolicach polskiego bachmutu w imie interesów tych na górze. No ja niestety nie mam takich stalowych jaj, natomiast jako tchórz chętnie wyślę wam do okopu kartkę z Dubrovnika ku pokrzepieniu serc.
#obowiazkowecwiczeniawojskowe #
Skoro już każdy bardziej inteligentny mniej więcej ogarnął na czym polega egzystencja ludzi, którzy nie są w elicie rządzącej/finansowej/światopoglądowej itp., to jakie są podstawy tego żeby jutro nie poszukać gałęzi i się nie #!$%@?ć?
Chcecie mi powiedzieć, że uczucia towarzyszące zrobieniu kaszojada, ohajtaniu się albo wzięciu hipoteki i uwiązaniu się z bankiem na 30 lat, są nadrzędne i kierują całą resztą życia? Że mam się cieszyć tym co jest, bo tak było w hollywoodzkich filmach i najważniejsze jest to żeby tworzyć wesoły, szczęśliwy związek, rozmnożyć się, kupić jakieś mieszkanie i "CIESZYĆ SIĘ TYM CO MAM"? Oglądać telewizję, kupować rzeczy, o których usłyszę w reklamach w radiu, subskrybować FAME MMA na YouTube? Prowadzić profil na Instagramie na którym wszystko będzie wyglądało super, bo przecież prowadzę takie interesujące życie którego wszyscy inni mi zazdroszczą?
Aha i byłbym zapomniał - #!$%@?ć do 65 roku życia na to żeby w sumie przeżyć, opłacić rachunki i mieć gdzie spać?
#!$%@? serio?
#zycie #famemma #dzieci #depresja #zwiazki #gownowpis #pracbaza
Możesz być nawet bezdomnym wędrowcem, oprócz wywalenia na najbliższej stacji nic ci nie grozi.
Gorzej jak chcesz być znany i bogaty, żeby inni zazdrościli ci życia, to niestety... Nie ma nic za darmo.
Czy w takim razie, jeśli np. pracownik Foxconnu w Chinach, albo człowiek rozmontowujący statki w Bangladeszu chciałby być znany i bogaty, to jemu też można powiedzieć "nie ma nic za darmo" i "weź się do roboty"?
Komentarz usunięty przez autora
@taktoto: Nieprawda XD