Wpis z mikrobloga

część kobiet twierdzi że są dyskryminowane, wczoraj w nocy nie mogąc usnąć, wstałem poszedłem po wodę i włączyłem dosłownie na chwile tv, na TV4 akurat była drogówka, zaciekawiony włączyłem czasami zdarza się jakaś smieszna sytuacja. Nie myliłem się! Kobieta na parkingu przypierd00iła w latarnie która się uszkodziła, typ który to zobaczył zostawił kartkę za wycieraczką żeby zgłosiła się do zarządcy, bo jednak ktoś musi za to odpowiedzieć! Gdy odjeżdżała kartki "nie zauważyła" i chłop-świadek wybiegł za nią by ją zatrzymać, jednak ona "w tym stresie się przestraszyła" i dała dyla! Policja bardzo pobłażliwie kobietę potraktowała kiedy powróciła na miejsce zdarzenia i uwierzyła jej tłumaczeniom(być może prawdziwym). Ciekaw jestem jak Policja zareagowałaby na tłumaczenia chłopa że on nie widział że uderzył i w ogóle w takim stresie był jak zobaczył że ktoś chce mu coś powiedzieć, że czym prędzej spierd00ił z miejsca zdarzenia... Szczerze? Myślę, że dostałby dobrą reprymendę ew. wyższy mandat i wzięliby go za idiotę, a u kobiety uznaję się to za normalne zachowanie i jest się dla niej wyrozumiałym. Dlaczego?
#logikarozowychpaskow
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach