Wpis z mikrobloga

Lot z Warszawy do Malagi (najbogatsza i najbardziej słoneczna część Hiszpanii) - 360 PLN za obie strony

@Clefairy: bogatsza jest Katalonia i Madryd ( ͡° ͜ʖ ͡°) a per capita nawet więcej regionów.
  • Odpowiedz
@mitatuyo: Każdy pisze o komentarzach a nikt nie wspomina o głupocie samej oferty. Kobita wpłaciła 715zł za wycieczkę do której trzeba dopłacić ponad 4k +1200 za fakultatywne i jeszcze chce taką ofertę sprzedać?
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@wydac_Jadzke_za_Kokeszke: nie, nie porownuje gowno wycieczki dla polskich januszy zamknietych w hotelu do super przygody, przejechania polowy Andaluzji, jedzeniu w lokalnych knajpach i spania w normalnym czystym spoko mieszkaniu.

Nie mam kompleksu biedaka, ktory zarabia 2 na reke, a na wakacje musi jechac do hotelu all inclusive.

Mam troszke inne wartosci.
  • Odpowiedz
Zachowujesz się jakbyś pierwszy raz usłyszał ze można wydać więcej niż 2k na urlop xD

@wydac_Jadzke_za_Kokeszke: Ale on zapewne słyszał tylko ma w nosie takie oferty, tak jak i ja. Nie zarabiam najgorzej, lecz po prostu umiem sobie sam zorganizować wyjazd w dobie internetu i nie potrzebuję przepłacać xD
  • Odpowiedz
Czekaj, czy ty porównujesz pobyt all-inclusive w np 4-gwiazdkowym hotelu do żarcia gotowców z Lidla u Janusza z Airbnb? Powiedz że tego nie robisz xD

@wydac_Jadzke_za_Kokeszke: Ty chyba nie wiesz ile kosztuje 4* hotel w prawdziwym wydaniu, a nie bułgarskim, tureckim, egipskim czy greckim xD Może zacznijmy od tego, a nie guwno wakacje dla januszów "all-inclusive" i "open bar" (oczywiście wyznaczone godziny baru i lista drinków/koktajli) - to wszystko co
  • Odpowiedz
@XpedobearX: No mnie np interesuje jak wyglada kwestia ubezpieczenia bagażu skradzionego z takiego mieszkania.
Żeby było jasne, nie mam nic do tego jak kto spędza swój wolny czas, skisłem tylko z typa który zagotował się bo ktoś wydał 5k na wycieczkę xD Tak samo jak gnije z ludzi którym nie mieści się w głowach że można wydać 1000zl na buty albo 5k na telefon bo przecież za tyle można się
  • Odpowiedz
@wydac_Jadzke_za_Kokeszke: Mi się to mieści w głowie (wakacje), lecz po prostu jest to dla mnie bezsens. Telefon czy buty są dla mnie czym innym i tam wole w-----ć hajs.

No mnie np interesuje jak wyglada kwestia ubezpieczenia bagażu skradzionego z takiego mieszkania.

A jak wygląda w hotelu? Zabierz ze sobą/schowaj do sejfu, na resztę mamy w------e. Większe obawy mam o kradzież w hotelu niżeli z prywatnego mieszkania.
  • Odpowiedz
@wydac_Jadzke_za_Kokeszke: 12k za sam hotel czy cały wypoczynek? Jeśli to pierwsze to masz info ile kosztują 4* a ile pseudo 4* all-inclusive w biurach podróży.

Co do samej ceny - jeśli ludzie wydają to niech sobie wydają tylko przez to kompletnie nie rozumieją, że podróżowanie nie musi być tak drogie jak sądzą i można sobie pozwolić na znacznie więcej w roku niż jednorazowe leżenie do góry dupą na basenie hotelowym.
  • Odpowiedz