Aktywne Wpisy

Damianowski +79
"Wardęga na pogodzenie się z Wersów nawet się umył" xD
Swoją drogą trochę aż dziwne że cisza trochę na mirko o tej akcji.
Ludzie wpłacą. Influ się tam godzą itp.
A tutaj zawiść typu "szkoda sąsiadów" itp XD
Swoją drogą trochę aż dziwne że cisza trochę na mirko o tej akcji.
Ludzie wpłacą. Influ się tam godzą itp.
A tutaj zawiść typu "szkoda sąsiadów" itp XD

annlupin +12
halo odbiur jakie muzyczki słuchacie se
źródło: annlupin667878
Pobierz

źródło: comment_MnLx5wbDCAHRhPAET0XkLBSM5fnoC8tM.jpg
Pobierz@Clefairy: bogatsza jest Katalonia i Madryd ( ͡° ͜ʖ ͡°) a per capita nawet więcej regionów.
Nie mam kompleksu biedaka, ktory zarabia 2 na reke, a na wakacje musi jechac do hotelu all inclusive.
Mam troszke inne wartosci.
@wydac_Jadzke_za_Kokeszke: Czemu właściciela mieszkania nazywasz Januszem? Sry, ale z wielu podróży śmiem twierdzić, że airbnb > hotele w tej cenie a nawet wyższej.
Zachowujesz się jakbyś pierwszy raz usłyszał ze można wydać więcej niż 2k na urlop xD
@wydac_Jadzke_za_Kokeszke: Ale on zapewne słyszał tylko ma w nosie takie oferty, tak jak i ja. Nie zarabiam najgorzej, lecz po prostu umiem sobie sam zorganizować wyjazd w dobie internetu i nie potrzebuję przepłacać xD
@wydac_Jadzke_za_Kokeszke: Ty chyba nie wiesz ile kosztuje 4* hotel w prawdziwym wydaniu, a nie bułgarskim, tureckim, egipskim czy greckim xD Może zacznijmy od tego, a nie guwno wakacje dla januszów "all-inclusive" i "open bar" (oczywiście wyznaczone godziny baru i lista drinków/koktajli) - to wszystko co
Żeby było jasne, nie mam nic do tego jak kto spędza swój wolny czas, skisłem tylko z typa który zagotował się bo ktoś wydał 5k na wycieczkę xD Tak samo jak gnije z ludzi którym nie mieści się w głowach że można wydać 1000zl na buty albo 5k na telefon bo przecież za tyle można się
A jak wygląda w hotelu? Zabierz ze sobą/schowaj do sejfu, na resztę mamy w------e. Większe obawy mam o kradzież w hotelu niżeli z prywatnego mieszkania.
Co do samej ceny - jeśli ludzie wydają to niech sobie wydają tylko przez to kompletnie nie rozumieją, że podróżowanie nie musi być tak drogie jak sądzą i można sobie pozwolić na znacznie więcej w roku niż jednorazowe leżenie do góry dupą na basenie hotelowym.