@mitatuyo: Każdy pisze o komentarzach a nikt nie wspomina o głupocie samej oferty. Kobita wpłaciła 715zł za wycieczkę do której trzeba dopłacić ponad 4k +1200 za fakultatywne i jeszcze chce taką ofertę sprzedać?
@Clefairy: Czekaj, czy ty porównujesz pobyt all-inclusive w np 4-gwiazdkowym hotelu do żarcia gotowców z Lidla u Janusza z Airbnb? Powiedz że tego nie robisz xD
@wydac_Jadzke_za_Kokeszke: nie, nie porownuje gowno wycieczki dla polskich januszy zamknietych w hotelu do super przygody, przejechania polowy Andaluzji, jedzeniu w lokalnych knajpach i spania w normalnym czystym spoko mieszkaniu.
Nie mam kompleksu biedaka, ktory zarabia 2 na reke, a na wakacje musi jechac do hotelu all inclusive.
@wydac_Jadzke_za_Kokeszke: Czemu właściciela mieszkania nazywasz Januszem? Sry, ale z wielu podróży śmiem twierdzić, że airbnb > hotele w tej cenie a nawet wyższej.
@Clefairy: Ale wiesz ze mieszkając w hotelu tez możesz wypożyczyć auto i jechać gdzie chcesz? Zachowujesz się jakbyś pierwszy raz usłyszał ze można wydać więcej niż 2k na urlop xD
Zachowujesz się jakbyś pierwszy raz usłyszał ze można wydać więcej niż 2k na urlop xD
@wydac_Jadzke_za_Kokeszke: Ale on zapewne słyszał tylko ma w nosie takie oferty, tak jak i ja. Nie zarabiam najgorzej, lecz po prostu umiem sobie sam zorganizować wyjazd w dobie internetu i nie potrzebuję przepłacać xD
Czekaj, czy ty porównujesz pobyt all-inclusive w np 4-gwiazdkowym hotelu do żarcia gotowców z Lidla u Janusza z Airbnb? Powiedz że tego nie robisz xD
@wydac_Jadzke_za_Kokeszke: Ty chyba nie wiesz ile kosztuje 4* hotel w prawdziwym wydaniu, a nie bułgarskim, tureckim, egipskim czy greckim xD Może zacznijmy od tego, a nie guwno wakacje dla januszów "all-inclusive" i "open bar" (oczywiście wyznaczone godziny baru i lista drinków/koktajli) - to wszystko co
@XpedobearX: No mnie np interesuje jak wyglada kwestia ubezpieczenia bagażu skradzionego z takiego mieszkania. Żeby było jasne, nie mam nic do tego jak kto spędza swój wolny czas, skisłem tylko z typa który zagotował się bo ktoś wydał 5k na wycieczkę xD Tak samo jak gnije z ludzi którym nie mieści się w głowach że można wydać 1000zl na buty albo 5k na telefon bo przecież za tyle można się
@wydac_Jadzke_za_Kokeszke: Mi się to mieści w głowie (wakacje), lecz po prostu jest to dla mnie bezsens. Telefon czy buty są dla mnie czym innym i tam wole w-----ć hajs.
No mnie np interesuje jak wyglada kwestia ubezpieczenia bagażu skradzionego z takiego mieszkania.
A jak wygląda w hotelu? Zabierz ze sobą/schowaj do sejfu, na resztę mamy w------e. Większe obawy mam o kradzież w hotelu niżeli z prywatnego mieszkania.
@XpedobearX: Tez nie wiem jak wyglada allinclusive w Turcji czy Bułgarii, od kilku lat spędzam urlop na Wyspach Kanaryjskich albo Maderze. Na Teneryfie 4* dla 2+2 płaciłem w tym roku trochę ponad 12k. A czemu pytasz?
@wydac_Jadzke_za_Kokeszke: 12k za sam hotel czy cały wypoczynek? Jeśli to pierwsze to masz info ile kosztują 4* a ile pseudo 4* all-inclusive w biurach podróży.
Co do samej ceny - jeśli ludzie wydają to niech sobie wydają tylko przez to kompletnie nie rozumieją, że podróżowanie nie musi być tak drogie jak sądzą i można sobie pozwolić na znacznie więcej w roku niż jednorazowe leżenie do góry dupą na basenie hotelowym.
źródło: comment_MnLx5wbDCAHRhPAET0XkLBSM5fnoC8tM.jpg
Pobierz@Clefairy: bogatsza jest Katalonia i Madryd ( ͡° ͜ʖ ͡°) a per capita nawet więcej regionów.
Nie mam kompleksu biedaka, ktory zarabia 2 na reke, a na wakacje musi jechac do hotelu all inclusive.
Mam troszke inne wartosci.
@wydac_Jadzke_za_Kokeszke: Czemu właściciela mieszkania nazywasz Januszem? Sry, ale z wielu podróży śmiem twierdzić, że airbnb > hotele w tej cenie a nawet wyższej.
Zachowujesz się jakbyś pierwszy raz usłyszał ze można wydać więcej niż 2k na urlop xD
@wydac_Jadzke_za_Kokeszke: Ale on zapewne słyszał tylko ma w nosie takie oferty, tak jak i ja. Nie zarabiam najgorzej, lecz po prostu umiem sobie sam zorganizować wyjazd w dobie internetu i nie potrzebuję przepłacać xD
@wydac_Jadzke_za_Kokeszke: Ty chyba nie wiesz ile kosztuje 4* hotel w prawdziwym wydaniu, a nie bułgarskim, tureckim, egipskim czy greckim xD Może zacznijmy od tego, a nie guwno wakacje dla januszów "all-inclusive" i "open bar" (oczywiście wyznaczone godziny baru i lista drinków/koktajli) - to wszystko co
Żeby było jasne, nie mam nic do tego jak kto spędza swój wolny czas, skisłem tylko z typa który zagotował się bo ktoś wydał 5k na wycieczkę xD Tak samo jak gnije z ludzi którym nie mieści się w głowach że można wydać 1000zl na buty albo 5k na telefon bo przecież za tyle można się
A jak wygląda w hotelu? Zabierz ze sobą/schowaj do sejfu, na resztę mamy w------e. Większe obawy mam o kradzież w hotelu niżeli z prywatnego mieszkania.
Co do samej ceny - jeśli ludzie wydają to niech sobie wydają tylko przez to kompletnie nie rozumieją, że podróżowanie nie musi być tak drogie jak sądzą i można sobie pozwolić na znacznie więcej w roku niż jednorazowe leżenie do góry dupą na basenie hotelowym.