Aktywne Wpisy
Czerwony_jak_WIG20 +111
#zmora #sen #paralizsenny #zalesie #horror
TLDR: opisuję gnębiącą mnie dzisiejszej nocy ZMORĘ(paraliż przysenny), przepraszam za ewentualne błędy, piszę na szybko.
Kto nigdy nie miał całonocnej/wielonocnej "zmory" w wydaniu "pętla"(wyjątkowo złośliwa odmiana zmory), ten ma ogromne szczęście. Opisuję na gorąco by powstrzymać się przed snem. Mam już dość, a to dopiero godzina trzecia w nocy(pierwszej nocy, często bywa to wielonocne doświadczenie). Niżej opisuję w punktach proces tej męczarni, a wcześniej kilka wyjaśnień:
Pętla
TLDR: opisuję gnębiącą mnie dzisiejszej nocy ZMORĘ(paraliż przysenny), przepraszam za ewentualne błędy, piszę na szybko.
Kto nigdy nie miał całonocnej/wielonocnej "zmory" w wydaniu "pętla"(wyjątkowo złośliwa odmiana zmory), ten ma ogromne szczęście. Opisuję na gorąco by powstrzymać się przed snem. Mam już dość, a to dopiero godzina trzecia w nocy(pierwszej nocy, często bywa to wielonocne doświadczenie). Niżej opisuję w punktach proces tej męczarni, a wcześniej kilka wyjaśnień:
Pętla
#starszezwoje #myrmekochoria
@myrmekochoria: heh, no a czego oczekiwałeś od portalu zrzeszającego wykolejonych nastolatków i fanów patologii? Mi też już się nie chce wrzucać tu niczego wartościowego
Nie wiem, zawsze możesz znaleźć jakiegoś murzyna do wrzucania tutaj postów. Murzyn będzie tłumaczył, że on to tylko wrzuca, nie wie, nie zna się i zarobiony jest, więc wszelkie komentarze będzie zlewał.
Przykro bardzo, daj proszę chociaż znać namiary na swój nowe miejsce, czy to będzie facebook czy cokolwiek innego.
@myrmekochoria: Nie bądź płatkiem śniegu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Co, bo komuś (w tym niżej podpisanemu) nie spodobały się durne wstawki do zdjęć, rodem z #gimboateizm (jak choćby to zdjęcie z mułem narkotyków).
Jak chcesz robić tag światopoglądowy, to musisz być przygotowany, że nie każdy ma
@mieszko111: szczególnie wartościowe są takie wstawki autora c'nie?
https://www.wykop.pl/wpis/42179363/cialo-kokainowego-mula-ktory-zmarl-z-powodu-przeci/#comment-148233521
Przeto drogie dzieci, bo nikt Wam tego nie powie w świecie zdominowanym przez religię i indoktrynację w kult wszystko będzie w porządku.
w odpowiedzi na najzwyklejsze pytanie o rozkład ciała
@FrasierCrane: Światopoglądowy? Słuchaj ja nie będę marnował na ludzi Twojego pokroju czasu, bo jesteście po prostu zindoktrynowani w kult śmierci i niereformowalni mimo dosłownie tysięcy dowodów. Weź przeczytaj coś wcześniej o rozwoju biochemii w XIX i XX wieku i jak pozytywnie wpłynęło to na twoje życie, może twoich dzieci czy rodziny. Później pisz swoje oskarżenia o stronniczość, to że Ty boisz się panicznie
Trzymaj się miras
@myrmekochoria: Nikt nie wspomniał o religijności, o jakiejkolwiek "metafizyce", nie masz nawet pojęcia, jakie Twój rozmówca ma poglądy, ale składasz wypowiedź na podstawie swoich obsesyjnych (zgaduję) domysłów.
Naprawdę tego nie widzisz? Czym się różnisz od "nawiedzonych" religijnie, wciskając takie wątki w miejsce, gdzie nikt ich nie