Wpis z mikrobloga

Wszyscy mi mówią, żebym szedł na #silownia lub coś ze sobą zrobić, bo ##!$%@? ze mnie, ale nikt nie sypnie mi $ na siłkę z trenerem lub na #crossfit , albo ze mną nie pójdzie na siłownie/rowery lub ćwiczyć ze mną #zalesie #opiniainnych #gownowpis #smutek #zal #odchudzanie #mirkokoksy
Boli mnie to że się zapuściłem, wiem, lecz #!$%@? wiem o tym , tylko potrzebuje kopa w dupę, porady jak ćwiczyć, odżywiać się tylko nikt nie chcę pomóc. Tylko jestem osobą jak efektu nie widać to #!$%@? na to kładę oraz jak ktoś nie pilnuje mnie to jest kij że ćwiczę
  • 26
  • Odpowiedz
nikt nie sypnie mi $ na siłkę z trenerem

@mordercastulejarzy: dwie nogi masz? To zacznij od biegania. To będzie próba dla Twojego charakteru i wytrwałości. Najłatwiej zwalić na hajs a tak naprawdę mogę się założyć, że pobiegasz dwa razy i odpuścisz boś leń tylko szukasz wymówki.
  • Odpowiedz
@mordercastulejarzy: Powszechnie uznawaną zdroworozsądkową granicą utraty wagi jest 1% masy ciała tygodniowo, tak więc w te 3-4 miesiące dałbyś radę zrzucić te 15, może 20kg ale wymagałoby to od Ciebie trzymania stałego deficytu kalorycznego w okolicach 1000kcal. Nie musisz ćwiczyć, wystarczy że będziesz sztywno trzymał sensowną dietę ;)
  • Odpowiedz
@mordercastulejarzy: nikt dziwnego że nikt nie chce z tobą ćwiczyć jak tylko marudzisz jak #!$%@?. Chlip chlip nikt mi nie da na trenera, chlip chlip nikt mi nie pomoże chlip chlip waga wolno spada, ma być wszystko na teraz. Lepiej sobie odpuść na samym początku bo mentalność grubasa zostaje na zawsze i tego już nie zmienisz.
  • Odpowiedz