Wpis z mikrobloga

@inpir: możliwe, że ktoś mi się wbił na konto. Sam nie tworzyłem konta reklamowego, typ mi dał losowe litery w adresie firmy, firmę nazwał losowo... Jak to wszystko odkręcić? Co z tym zrobiłeś? ja nie mam konta bankowego, jestem młody bardzo.
Możliwe, że pobrali opłatę np u mojego operatora? Jestem w nju
  • Odpowiedz
@szczekacz666: @inpir: spróbuję dezaktywować konto reklamowe i usunąć konto na facebooku, zrobię format kompa bo może hacker ma dostęp do mojego komputera przez wirus. Okazało się, że ktoś się włamał na moje konto na pewno, sam nie utworzyłem konta reklamowego, a ten typ jeszcze w adresie firmy wpisał losowe litery.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@inpir: i nie miałeś żadnych konsekwencji tego? Ale typ ci przelał hajs na konto? Co zrobić z tymi pieniędzmi co mam na koncie więc? Sorry za tyle pytań ale się przejmuję bardzo xD
  • Odpowiedz
  • 0
@bauwanzgowna no ja miałem sytuację, że była podłączona karta, a nie wpłacony hajs, pogadaj z supportem, u mnie było tak, że bilans był zero więc mogłem odłączyć kartę i zdeaktyeowac konto reklamowe
  • Odpowiedz
@inpir: weź, czuję się jakbym posiadał jakiś brudny szmal XD boję się, że nagle starzy będą musieli to zapłacić w postaci kredytu czy coś, ale to dziwne by było bo jak mówię moje konto nigdy nie było powiązane z żadnym kontem bankowym
  • Odpowiedz
@bauwanzgowna bo jak chcą reklamować jakieś gowno rzeczy to fb bardziej przychylnie patrzy na normalnie użytkowane konto niż jakieś losowe dopiero co zrobione i na którym się nic nie dzieje, zresztą ja tam nic nie wiem xd
  • Odpowiedz
@bauwanzgowna nie wiem czy to jeszcze jest ale sprawdź historię logowania na fb i na mailu też... A weź sprawdź jeszcze powiadomienia z fb te co na maila przychodzą, jak masz powylaczane to specjalnie typ zrobił że jak czytasz maila to nic nie wiesz że jakieś reklamy wykupuje, a jak normalnie powiadomienia są to zmień hasło do maila też lepiej ;) i jakieś lepsze hasło niż marchewka69
  • Odpowiedz