Aktywne Wpisy
mlodygustaw +1373
Hołownia tam płynie jakby znał te pytania. Widać ogromny warsztat telewizyjny. Topka. Póki co zwycięzca debaty.
Bosak również świetnie odnajduje się w takich pytaniach minutowych i pisze to jako przeciwnik Konfederacji.
Tusk nie potrafi rozwinąć skrzydeł w ciągu 1 minuty i w porównaniu do jego spotkań z wyborcami wypada gorzej.
Morawicki mimo, że zna pewnie pytania wcześniej to nie potrafi nic konstruktywnego powiedzieć poza atakami na opozycje.
Wielgus poprawnie.
Bezpartyjni ciężko ocenić,
Bosak również świetnie odnajduje się w takich pytaniach minutowych i pisze to jako przeciwnik Konfederacji.
Tusk nie potrafi rozwinąć skrzydeł w ciągu 1 minuty i w porównaniu do jego spotkań z wyborcami wypada gorzej.
Morawicki mimo, że zna pewnie pytania wcześniej to nie potrafi nic konstruktywnego powiedzieć poza atakami na opozycje.
Wielgus poprawnie.
Bezpartyjni ciężko ocenić,
Nighthuntero +70
Facet nie może od tak wyciągnąć #!$%@? i zacząć peklować pierwszą lepszą, bo skończyłoby się to aresztowaniem i posądzeniem o gwałt. No ale to kobiety ponoć mają trudniej!
#przegryw #stulejacontent #tfwnogf #oswiadczenie #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #przemyslenia #feels
Facet na nieszczęście nie może sobie wybrać kobiety gdyż jest ich znaczący niedobór.
Druga sprawa, Wam nie dogodzisz :D wzięłam brzydkiego niskiego bo spodobał mi się przez charakter ale okazał się po czasie psycholem. Moja wina, bo mogłam wziąć kogoś innego xD
Wybrałam idealnego dla siebie faceta ale jest wysoki i przystojny - #!$%@? hipokrytka, mogła wziąć kogoś innego xD co za #!$%@? aż głowa boli
Powodzenia w szukaniu cipki, Elo.
Oj sory zniżyłem się do twojego poziomu
A może to z Twoją kulturą jest coś nie tak, pomyśl. Rzuciłeś się na mnie z wyzwiskami xD
@Ytarka: to coś według kobiet:
- pojemny portfel
- wygląd modela
- wysoki status społeczny