Wpis z mikrobloga

Kiedy jest się kobietą to narzekanie na brak bolca to zwykłe błaganie o atencję. Nie jest możliwym posiadać cipę i nie posiadać bolca nie ze swojej woli. Taka różowa wystarczy, że rozłożyłaby nogi - byle gdzie, nawet na ulicy - i znalazłaby po maks kilku minutach swojego bolca, który wypeklowałby ją tak, że nie mogłaby potem usiąść. Innymi słowy - tak jak lubi.

Facet nie może od tak wyciągnąć #!$%@? i zacząć peklować pierwszą lepszą, bo skończyłoby się to aresztowaniem i posądzeniem o gwałt. No ale to kobiety ponoć mają trudniej!
#przegryw #stulejacontent #tfwnogf #oswiadczenie #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #przemyslenia #feels
Pobierz Przychlast - Kiedy jest się kobietą to narzekanie na brak bolca to zwykłe błaganie o ...
źródło: comment_B8ivntLJwf0Yptb9YFt1UA0M2T9M86cB.jpg
  • 109
@Harmideron co znaczy "zamiast miłego anonka" to nie był konkurs xD xD
Druga sprawa, Wam nie dogodzisz :D wzięłam brzydkiego niskiego bo spodobał mi się przez charakter ale okazał się po czasie psycholem. Moja wina, bo mogłam wziąć kogoś innego xD
Wybrałam idealnego dla siebie faceta ale jest wysoki i przystojny - #!$%@? hipokrytka, mogła wziąć kogoś innego xD co za #!$%@? aż głowa boli
@Harmideron to się zgadza, zawsze miałam duże powodzenie. Tego nie neguje, że nam jest łatwiej znaleźć bolca. Ale nie jest prawdą, że każda z nas kieruje się JEDYNIE (bo nikt nie mówi, że to nie ma znaczenia zupelnie) wyglądem. Zawsze musi być równowaga, koniec kropka. Nie wystarczy być miłym ani tylko przystojnym (na dłuższą metę, bo chad też bez problemu codziennie znajdzie nowa szparke). Ale na całe życie mało kto wybiera druga
@Harmideron #!$%@?, ten gość nie był patusem. Zdziwlilbys się, ja się zdziwiłam kim się okazał. Choć może były sygnały ale nie miałam jeszcze tej mądrości, żeby to przewidzieć. Kolego, życie nie jest czarno-białe, kiedyś się o tym przekonasz jak dorosniesz.
@Harmideron w którym momencie? Bo użyłam "#!$%@?" czy dlatego że stwierdziłam, że brzmisz jak dzieciak?

A może to z Twoją kulturą jest coś nie tak, pomyśl. Rzuciłeś się na mnie z wyzwiskami xD
@Ytarka: o i następny. słowo patuska jest pieszczotliwe. Powyżej wystarczy przeczytać ze ZROZUMIENIEM. Widać że jesteś taką lochą która próbuje całe swoje życie na siłę się usprawiedliwiać zamiast nazwać parę rzeczy po imieniu.