Aktywne Wpisy

saintie +33
ale mnie faceci irytuja, mowilam chloptasiowi 1000000000 razy zebysmy jechali pociagiem to bedzie i wygodniej i nie bedzie musial prowadzic to wolal autem a jak mu teraz mowie, ze ja ide do tylu i ide spac bo mi sie nie chce gadac, to sie obraza, ze to chamskie bo on bedzie musial prowadzic??? nienawidze facetow i bede to powtarzac CODZIENNIE
De_Fault +279
Pamiętam jak kiedyś przyszła do mnie diva (studentka z erodate) rano pół godziny przed ustalonym czasem i była głodna. Ja nie miałem praktycznie nic do żarcia w lodówce tylko kaszankę xd Podgrzałem tą kaszankę i dałem jej z chlebem w dodatku z wczorajszego dnia. Zjadła, zapiła herbatką i poszliśmy się r----ć. #nostalgia #divyzwykopem

@stormkiss: Tylko nie wiaodo co zrobic...
@Adams_GA: Wiem, o tym mowimy. Przy czym ona ma pianino elektryczne... Jak przyszedlby
A taks serio to współczuję ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: comment_ePaeOSeZzQZoBxDXt8jo7UuKferxkFm2.jpg
Pobierz@Quilo : To akurat nie jest prawda. "Cisza nocna" nie jest uregulowana prawnie, a jedynie normatywnie - w takich godzinach powinna byc zachowana cisza. Prawo spoldzielcze moze cos takiego ustawnoic. Prawo polskie mowi o tym, ze przez caly dzien nalezy zyc sasiedzko tak, aby nie utrudniac innym zycia.
@fuyubugezu: no ale to jest kwestia dowodowa, nie wiem kup miernik dźwięku, nagrywaj filmy, zbieraj świadków etc.
@fuyubugezu: ja co prawda nie w sprawie pianina, ale sprawa głośno chodzącego sprzętu do naprawy samochód widziałem wygraną właśnie z immisji.
@Quilo: zaprzestał działalności.