Aktywne Wpisy

MonazoPL +195
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: santander 1560
Pobierz
yahoomlody +496
mówcie sobie co chcecie, ale gierki na telefon z lat 2005-2010 robione w javie były 100x lepsze niż gówna co teraz wychodzą xD
się naparzało w gry od gameloft na k800i, a teraz same reklamy czy gry logiczne, a większość to i tak budowanie miasta
#grynatelefon #android #takaprawda #gry
się naparzało w gry od gameloft na k800i, a teraz same reklamy czy gry logiczne, a większość to i tak budowanie miasta
#grynatelefon #android #takaprawda #gry
źródło: hqdefault
Pobierz

Hej a może by tak spróbować zacząć programować STM32? To nie jest takie trudne. Specjalnie dla Was spisałem wszystko to, co uważam, że jest potrzebne do rozpoczęcia przygody. Na końcu jest najlepsze. Zapraszam :)https://msalamon.pl/arduinowcy-go-nienawidza-odkryl-prosty-sposob-na-to-jak-zaczac-z-stm32/
#programowanie #elektronika #stm32 #arduino #raspberrypi
źródło: comment_Ia7igTGdaT0iKiWnEwwCINWF9groaawP.jpg
Pobierz@sredni_szu: U mnie w firmie używamy 3 różnych rdzeni i nie wliczam w to avr. Każdy ma coś dobrego i coś skopał, nie da się być alfą i omegą w tym
@sredni_szu już się nakłóciliście? :D każdy MCU jest dobry. Oczywiście w ramach swoich zastosowań. Sam AVR czasami używam, ale od jakiegoś czasu zdecydowanie częściej STM32. Znając dobrze jeden proc, łatwo przeskoczyć :)
@Analityk: Nie, po SWD. Takim czymś https://tinyurl.com/y4xhewx6 . Z pełnym debugowaniem (na miarę możliwości, może j-link za 2k umie wstawić więcej breakpointów). Czasami trafi się trefny egzemplarz ale w takiej cenie można kupić kilka.
jak ktoś ma ochote sie pouczyć to mogę darmo wysłać do paczkomatu.