7 lat po urodzeniu pracuje? Szok i niedowierzanie. 7 lat po? Wow. Niespotykana sytuacja.
Człowieku, tu laska pisze że ma roczne dziecko. Nie ma co porównywać. I nie wiadomo czy ta dziewczyna jest leniwa i nic nie robi. Może też sobie przerabia książkę kucharska, ale to nadal nie są studia ani powrót do pracy. Nie czujesz różnicy? Siedzi non stop w domu i jest
@alxnr Jak czytam takie posty to mam ochotę uzbierać hajs i zrobić wazektomie, a później strugac pajaca i udawać że jestem bezplodny, jak zajdzie w ciążę to nie ze mną i kop w dupe
Komentarz usunięty przez autora
7 lat po urodzeniu pracuje? Szok i niedowierzanie. 7 lat po? Wow. Niespotykana sytuacja.
Człowieku, tu laska pisze że ma roczne dziecko. Nie ma co porównywać. I nie wiadomo czy ta dziewczyna jest leniwa i nic nie robi. Może też sobie przerabia książkę kucharska, ale to nadal nie są studia ani powrót do pracy. Nie czujesz różnicy? Siedzi non stop w domu i jest
Komentarz usunięty przez moderatora
Po prostu najezdzanie tylko na laske jest wg mnie niesprawiedliwe. To jest ich obopolna wina, bo nie umieli sie zabezpieczyc.