Aktywne Wpisy

alkoholik000 +16

Zoyav +63
najbardziej mnie rozwalają te "ogródki" w blokach patodeweloperskich czyli kawałek trawnika wielkości twojej sypialni z widokiem na bloki naprzeciwko, leżysz sobie na leżaku na ogródku i wszyscy sąsiedzi z góry się na ciebie gapią z balkonu
brzmi jak świetna atrakcja 10/10
#patodeweloperka #mieszkania #nieruchomosci #budownictwo
brzmi jak świetna atrakcja 10/10
#patodeweloperka #mieszkania #nieruchomosci #budownictwo
źródło: IMG_1011
Pobierz

Najbardziej szkoda mi Siusiaka, ale dostał kostki lodu do wody i leży na oblanych lodowata wodą ścierkach, które co chwilę moczę :(
#odeusz #l-------------j
źródło: comment_UNMvebHVRgdKgumKppyjz5a6B2hONfyW.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_Dc1LlFNyXf3hNdCnYxi87wL1mbr6wXJJ.jpg
Pobierzźródło: comment_tpzIUTyzRs8bcGRvw7yoXUK5eo0FvG3B.jpg
PobierzMam taki prywatnie, niestety ma swoje minusy np hałas czy koniecznośc znalezienia miejsca na odprowadzenie ciepłego powietrza. Split zdecydowanie lepszy, jeśli tylko masz możliwość zamontowania.
Update: Tak, to jest klimatyzator, ma odprowadzenie ciepłego powietrza na 1. zdjęciu. Pomimo swoich wad polecam na sezon letni, różnica na plus jest momentalnie odczuwalna.
To zwykłe nawilżacze powietrza. Jak się wleje zimnej wody i stanie przy nim to faktycznie można odnieść wrażenie, że jest chłodniej ale to takie same uczucie jak przy wentylatorze.
Klimatyzator autentycznie wieje lodowatym powietrzem. A co do zużycia prądu to mam w planach kupno listwy xiaomi która mierzy zużycie prądu i będę wiedział dokładnie ile zużywa.
Co
Czekamy na zimę, wtedy robi kilometry w pełnym biegu skubaniec
Komentarz usunięty przez autora