Aktywne Wpisy

denazyfikacja +896
#z-------------j #l-------------j
źródło: image_picker_BE669346-2A9D-408E-95DF-5F925A3384CF-77716-000009F589942C5B
Pobierz
michael-jordant +264
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Czy ktoś z was używał feliway?
Ja już załamuje ręce przez jednego z moich kotów.
Sika na buty, na łóżko, na spodnie jak zostawię na ziemi, wszędzie tylko nie do kuwety. Przez chwilę był w jednej kuwecie inny żwirek ale i tak korzystała. Domyślam się że upały, nowy kot sąsiadów i budowa bloku za oknem źle wpływa na nią. Szkoda mi też wydać 100zl na 25 dni jeżeli może nie pomoc.
Wołam też #pokazkota #weterynaria
źródło: comment_QczL5ON8sfC7PKntvucQNYmA5kw1JdCM.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@deptacz_gnoju generalnie wykluczylam to bo to pojawia się zawsze gdy mam gości np - sika do rzeczy mojego niebieskiego, niebieskiego nie bylo już miesiąc a problem został... W tygodniu chyba pojadę na badania. Tylko jeszcze muszę być pewna ktora sika. W weekend będę obserwować
Wiem że to żwirek bo dwa razy przy kuwecie była dwójka więc stanowczo uznałam że to żwirek że przyszła zobaczyła zmianę w jednej kuwecie i
U Ciebie wydaje mi się, że problem moze być bardziej złozony. Zainstaluj kamerkę gdy cię nie ma bo możliwe, że jeden koteł drugiemu kotełowi robi krzywdę gdy nie widzisz...
U znajomych było podobnie, jeden koteł tłukł drugiego koteła, gdy ten walił do kuwety. W rezultacie zaszczane było
Jak tylko wróciłam do starego żwirku problem zniknął i teraz kupuje już tylko jeden i ten sam żwirek.
Co do ilości kuwet to przy dwóch kotach powinno się mieć 3 kuwety ( ͡º ͜ʖ͡º)