Wpis z mikrobloga

@Rabusek: Bez przesady tez ogólnie, mialam u siebie nie raz vr-wieczory ze znajomymi i na psvr i na htc vive i w takie gry jak beat saber i tu i tu sie da grac bez problemu, jasne ze htc vive sie sprawdzalo lepiej, ale tez liczac wygode odpalania i konfigurowania oraz ilosc miejsca potrzebna, psvr na takie spotkania byl swietny akurat w tym i kazdy sie dobrze bawił

co faktu
  • Odpowiedz
ale tez liczac wygode odpalania i konfigurowania

@Latajacafretka: ... no quest to załóz na głowe i graj właśnie. Do PSVR musiałem non stop zmieniać kamere bo jeden wyższy, druga niższa :/
  • Odpowiedz
@Rabusek: Dokladnie to ciagle ustawianie do tego mialem co chwile tzw drift i wiecej sie denerwowalem niz gralem :] Wygoda jest bardzo wazna kilka sek i grasz i wszystko dziala jak nalezy...
  • Odpowiedz
@Latajacafretka: Ty no jak przejrzysz moje wpisy to byłem strasznym fanbojem psvr. Ale prawda jest taka, że quest teraz będzie rządził tym jak prosto sie go zakłada - tylko czekam na opcje streamowania na TV i psvr leci do szuflady w zasadzie.. Może dla jakichs exclusivow
  • Odpowiedz
@Rabusek: Najprawdopodobniej tak, ale to zalezy jednak jakie i jak beda chodzic gry na questa. psvr ma na prawde sporo swietnych gier na wylacznosc, a quest mimo ze wydaje sie byc swietny (360 chociazby) to nie jest chyba zbyt mocny i ciekawe jak niektore gry na nim pojda
  • Odpowiedz
ciekawe jak niektore gry na nim pojda

@Latajacafretka: mam i sprawdzałem, po prostu wyglądają ciut gorzej, ale nie na tyle gorzej żeby człowiek żygał mobilną grafiką :) Np robo recall, ta gierka z magią, beat saber, dance central
  • Odpowiedz
@Latajacafretka: @Rabusek: streemowanie na tv z Questa da sie https://youtu.be/g21wZyW-06k?t=209 mozna tez nawet na telefon ;) np gdy jestes gdzie po za domem i grasz to towj znajomy widzi na telefonie w co grasz :D tutaj porownanie jak wygladaja gry w porownaniu do pc https://www.youtube.com/watch?v=7ywprdXQK9o&t=4s Nie wiem jakim cudem wyciagneli taka grafike na mobilnym headsecie w tylu klatkach :D Co do gier to spokojnie Quest ma 3 tygodnie
  • Odpowiedz
@Rabusek: Nigdy tego nie robilem wiec nie wiem zamierzam na telefon tylko transmitowac bo glownie ze znajomymi chcemy isc grac gdzies gdzie jest duzo miejsca :D Do tego mozna grac w kilka osob obok siebie w coopie i ze soba gadac :D
  • Odpowiedz