Wpis z mikrobloga

Dzisiaj moja klasa pojechała na wycieczkę. Ja oczywiście zostałem w domu, bo nie zamierzam spędzić trzech dni wśród normictwa. Od kilku miesięcy wysłuchiwałem, jakie to będą imprezy, chlańsko i ruchańsko. Klasowy Chad Marcin pewnie szykuje już kondomy, by wyruchać naszą Stacey 10/10 p0lke Oliwie. Ja za to szykuję kolejnego energetyka i włączam grę sieciową League of Legends, w którą gram już od 7 lat.

Najlepszy w tym wszystkim był moment (kilka miesięcy temu), kiedy nauczycielka zdziwiona pyta się mnie dlaczego nie chce jechać (jako jedyny nie pojechałem). Ja odpowiedziałem, że mam ciekawsze rzeczy do roboty. Ona taka zdziwiona, a normictwo w śmiech. Oczywiście ze mnie się śmiało, bo przecież każdy powinien być zainteresowany prymitywnym chlaniem i imprezowaniem. Inaczej zostaniesz wykluczony. Inna sprawa, że z moim #!$%@? w postaci ryjca upośledzonego goryla i elfa oraz głosu, jakbym miał penisa w buzi nie jest możliwym być zaakceptowanym przez takie npc, jakim są normidła...
Taki los mój - smutny, ciężki, jednak co raz bardziej się do niego przyzwyczajam.
#przegryw #stulejacontent ##!$%@? #tfwnogf #p0lka
Pobierz
źródło: comment_Zc0401to5BBhfce0a6TatVMKK0qy2qrb.jpg
  • 109
@Przychlast: A wiesz że jakbyś pojechał i sie z nimi napił to oni by Cie polubili? Myślisz że inni nie widzą że jestes #!$%@?ą ofermą? Normiki mają sumienie i jest im ciebie po prostu żal. Dlatego jakbyś pojechał to chłopaki napewno by sie z tobą napili wódki a dziewczyny by pogadały przy fajku.
Miałem takich przegrywów w liceum, stali z boku nigdy sie nie odzywali, ale jak zaprosiliśmy ich na wspólne
@Przychlast powiem tak, mam kilku znajomych, którzy na początku wydawali się przychlastami/przegrywami, a właśnie akcje na wyjazdach czy imprezach pokazały, że to wartościowi ludzie i niektorzy nawet potrafią się bawić :D i dzisiaj są zapraszani na kawalerskie czy wesela ;) i sobie chwalą, ale Ty chyba nie będziesz miał szansy albo jesteś przegryw level finałowy. XD
@cyjanek_potasu_KCN:
Z tego co wiem to pan „kiedyśbyłemnormalny” usunął konto ponieważ wystalokowały go tutaj normickie ścierwa ze szkoły.
Możliwe że przychlast nim jest. Spytałem go o tamtego pana ale stwierdził że go nie zna. Jak ktoś kto jest na #przegryw może nie znać tamtego myśliciela?