Aktywne Wpisy
kfiatek_na_parapecie +184
wykopki, zamiast sie kompromitowac przeczytajcie cokolwiek o historii francji i o tym na jakiej zasadzie działa to państwo, poczytajcie o tym kto jest francuzem i uzmysłówcie sobie wreszczie, ze ci ludzie, ktorzy robią te zamieszki sa francuzami, mimo iz wasze p0laczkowate małe główki nie są w stanie tego zrozumiec. Francja nigdy nie byla jednorodna etnicznie, wielokrotnie przyjmowała chociażby emigrantów z polski, którzy póżniej stawali się francuzami, ich dzieci były francuzami, a nie
Wraczek +12
Ktoś jest w stanie podać chociaż jeden argument dlaczego każdy aresztowany z automatu nie jest deportowany?
#francja
#francja
Najlepszy w tym wszystkim był moment (kilka miesięcy temu), kiedy nauczycielka zdziwiona pyta się mnie dlaczego nie chce jechać (jako jedyny nie pojechałem). Ja odpowiedziałem, że mam ciekawsze rzeczy do roboty. Ona taka zdziwiona, a normictwo w śmiech. Oczywiście ze mnie się śmiało, bo przecież każdy powinien być zainteresowany prymitywnym chlaniem i imprezowaniem. Inaczej zostaniesz wykluczony. Inna sprawa, że z moim #!$%@? w postaci ryjca upośledzonego goryla i elfa oraz głosu, jakbym miał penisa w buzi nie jest możliwym być zaakceptowanym przez takie npc, jakim są normidła...
Taki los mój - smutny, ciężki, jednak co raz bardziej się do niego przyzwyczajam.
#przegryw #stulejacontent ##!$%@? #tfwnogf #p0lka
@Przychlast:
XD za każdym razem
@Meybah: marnuje życie bo nie chce spędzać czasu z normictwem xDDDDDD
Miałem takich przegrywów w liceum, stali z boku nigdy sie nie odzywali, ale jak zaprosiliśmy ich na wspólne
Komentarz usunięty przez autora
Z tego co wiem to pan „kiedyśbyłemnormalny” usunął konto ponieważ wystalokowały go tutaj normickie ścierwa ze szkoły.
Możliwe że przychlast nim jest. Spytałem go o tamtego pana ale stwierdził że go nie zna. Jak ktoś kto jest na #przegryw może nie znać tamtego myśliciela?