Aktywne Wpisy
SaIamanca +298
Dostałem w rozliczeniu Samsunga S24+ i do niego smartwatcha z tej samej firmy, a że nie jest mi to potrzebne i od 4 miesięcy się kurzy to oddam wykopkowi (bez zielonek!)
Wystarczy, że dasz tutaj plusika, napiszesz kreatywny komentarz i zaobserwujesz mój profil i dnia 19 października będzie losowanie.
Oczywiście dostawę sam opłacam.
#rozdajo #samsung #smartfon #smartwatch #cebuladeals
Wystarczy, że dasz tutaj plusika, napiszesz kreatywny komentarz i zaobserwujesz mój profil i dnia 19 października będzie losowanie.
Oczywiście dostawę sam opłacam.
#rozdajo #samsung #smartfon #smartwatch #cebuladeals
jarosuaf +467
Wypadek był koło mojego miasta, najprawdopodobniej w środku dwie osoby. W komentarzu to, co się od auta odkleiło.
#motoryzacja #wypadek #szybkoalebezpiecznie
#motoryzacja #wypadek #szybkoalebezpiecznie
Najlepszy w tym wszystkim był moment (kilka miesięcy temu), kiedy nauczycielka zdziwiona pyta się mnie dlaczego nie chce jechać (jako jedyny nie pojechałem). Ja odpowiedziałem, że mam ciekawsze rzeczy do roboty. Ona taka zdziwiona, a normictwo w śmiech. Oczywiście ze mnie się śmiało, bo przecież każdy powinien być zainteresowany prymitywnym chlaniem i imprezowaniem. Inaczej zostaniesz wykluczony. Inna sprawa, że z moim s-----------m w postaci ryjca upośledzonego goryla i elfa oraz głosu, jakbym miał penisa w buzi nie jest możliwym być zaakceptowanym przez takie npc, jakim są normidła...
Taki los mój - smutny, ciężki, jednak co raz bardziej się do niego przyzwyczajam.
#przegryw #stulejacontent #s----------e #tfwnogf #p0lka
Komentarz usunięty przez moderatora
@Przychlast:
Jaki los?
Przecież sam wybrałeś życie przegrywa. Choćby nie jadąc na wycieczkę 'z normictwem'.
Więc nie los, a twoje s----------e.
Komentarz usunięty przez autora
Hmmm, 7 lat i brak max lvla? Pewnie banixy były ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@Przychlast: można tam grać wojownikiem?