Wpis z mikrobloga

@TAKATA_: no to niech będzie "auto sportowe" albo "marka premium" wisi mi to, to tylko kwestia nazewnictwa. W Polsce to i 'porsze' moze być egzotyczne, bo wszyscy jeżdżą 20-letnimi passatami.
Chodziło mi raczej o to, że to auto nie wygląda, jakby zahaczyło o wysoki krawężnik, tylko jakby ktoś p---------ł ze 2 razy szybciej niż powinien i nie ogarnął jakiegoś zakrętu albo tego, że coś się wydarzyło na drodze.
  • Odpowiedz
@jos: jak był raceism to egzotyki wjeżdżały na lawetach, a nie tłukły się przez wrocław XD no chyba, że mówisz o starych struclach pokroju audi a3 albo betach na spasie, to mówiłem, że się da, ale jest ciężko
  • Odpowiedz
Bez przesady porsche nie jest jjz aż takim egzotykiem.. fakt faktem auto sie męczy w miescie bo potrzebuje obrotów ale to nie powód by po miescie latały same n---------e male pierdopędy i suvy .. bo one tez lecą 100 przez miasto
  • Odpowiedz
Bez przesady porsche nie jest jjz aż takim egzotykiem.. fakt faktem auto sie męczy w miescie bo potrzebuje obrotów ale to nie powód by po miescie latały same n---------e male pierdopędy i suvy .. bo one tez lecą 100 przez miasto

@ShowFatality

Porshe samo w sobie może nie, ten egzemplarz - tak. To Cayman GT4. Najtańsza wersja tego modelu to +/-450k. Za wiele takich nie spotkasz, bo to egzemplarz bardziej na
  • Odpowiedz