Aktywne Wpisy

Karo8665 +12
Ktoś mi powie o co chodzi, bo chyba nie do końca rozumiem?
Jest aktualnie nagonka na kobiety, że wolą ciemnoskórych, mokebe i za pieniądze. I że podobno 95% polek takie jest.
Pytanie - z iloma polkami macie kontakt, ile polek poznaliście w przeciągu ostatniego roku? Proszę o konkretne liczby i przykłady z życia.
Pracuję w dużym mieście i z uwagi na branżę miałam kontakt z dziesiątkami a nawet setkami kobiet w przeciągu
Jest aktualnie nagonka na kobiety, że wolą ciemnoskórych, mokebe i za pieniądze. I że podobno 95% polek takie jest.
Pytanie - z iloma polkami macie kontakt, ile polek poznaliście w przeciągu ostatniego roku? Proszę o konkretne liczby i przykłady z życia.
Pracuję w dużym mieście i z uwagi na branżę miałam kontakt z dziesiątkami a nawet setkami kobiet w przeciągu

Pies sąsiadów przedarł się przez siatką i dotkliwie pogryzł mojego psa i żonę. Przyjechała policja, nakazali trzymać psa w kojcu. Żona była na zakaźnym. Mamy wszystkie papiery. Rozmawialiśmy z sąsiadami i ten pies pogryzł kilka innych psów. Mieszaniec amstaffa z pitbulem. Właściciele czysta patologia.
Co możemy z tym zrobić?
#psy #psiarze #policja #prawo
Co możemy z tym zrobić?
#psy #psiarze #policja #prawo

źródło: comment_150LxmHx6FD6hClaQw6BXcurQLhNfTba.jpg
Pobierzźródło: comment_98vSbJPosznrqVTZ3J0vXs3dTzZ0F0L3.jpg
PobierzWieśniaczenie i tyle.
Poza tym niskie i sztywne zawieszenie mogą mieć wszystkie auta.
@ShowFatality: Ale o byciu egzotykiem nie świadczy marka tylko konkretny model. Masz np. takie Carrera GT, 911 Turbo S Exclusive Series, 911 GT3 R Hybrid, które są jak najbardziej egzotykami. Ba, dużo więcej modeli Porsche można określić jako egzotyki. To, że produkują również masowe Cayenne czy Panamerę nie oznacza, że inne modele nie zasługują na miano egzotyków ( ͡° ͜
@NuclearCycling:
Nie był czasem na ''DeTRoit-ach"? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Horaccy: Z jednej strony nim gardzisz, bo się rzucił się na ciebie ze słowami, a zarazem go szanujesz? xDD
@DamiDami: to nie takie proste
A lambo rozbiło się, ale chyba na przeciwnym pasie, przed wjazdem do tunelu