Aktywne Wpisy
Pan_Slon +54
Moja była żona w tajemnicy wyjechała z dziećmi…nie wiem gdzie, ona nie chce nic powiedzieć, dziadek jakieś bzdury opowiada.
Po kilku godzinach i obdzwoniu przewoznikow/lotow, wiem ze poleciała do Bułgarii, po za granice Polski, czekam właśnie na komisariacie na formalne zgłoszenie z art.211k.k nt możliwości popełnienia przęstepstwa.
#!$%@? jeszcze jej ojciec czyli dziadek jej w tym pomaga
Nie wiem co jej #!$%@?…
#logikarozowychpaskow #rodzicielstwo
Po kilku godzinach i obdzwoniu przewoznikow/lotow, wiem ze poleciała do Bułgarii, po za granice Polski, czekam właśnie na komisariacie na formalne zgłoszenie z art.211k.k nt możliwości popełnienia przęstepstwa.
#!$%@? jeszcze jej ojciec czyli dziadek jej w tym pomaga
Nie wiem co jej #!$%@?…
#logikarozowychpaskow #rodzicielstwo
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Okno w pokoju zamknięte, otwarte na korytarzu i z 15 komarów #!$%@? w pokoju w ciągu 2h. Gorąco, że o ja #!$%@?. Prysznic minimum 3x dziennie, bo jesteś zalany potem, przynajmniej 2 komplety ubrań dziennie.
Z dwojga złego wole zimę, co prawda pizga, ale nic cię nie gryzie, swędzi, a w domku ustawiasz sobie idealną temperaturę.
##!$%@?
@Kieres: musisz to jeszcze troche podkręcić zeby brzmialo dramatycznie xD proponuje "prysznic co godzine i spalenie 4 zestawow ubran dziennie bo zgnily"
ale obiecujesz?
@Veyn: Ale wiesz z jest taka sama pogoda jak u nas w Gdańsku czy Szczecinie?
@absolutnie Oszalałeś? Parę lat temu byłem w północnych Włoszech i przez większość dnia po prostu nie da się przebywać na słońcu, grzeje w czachę tak, że po kilkunastu minutach robiło mi się słabo. W cieniu niewiele lepiej.
@NapBukaj Jak nie ma jak są, wczoraj wieczorem na Poświętnym nie mogłem się
Komentarz usunięty przez autora