Wpis z mikrobloga

Ogólnie wszyscy wiedzą, że wykopki to przegrywy, stuleje, szowiniści, mizogini i seksiści, ale to co o--------a się w tagu #dupeczkizprzypadku to już jest szczyt s----------a. Banda zakompleksionych i chorych umysłowo piwniczaków lata po mieście i robi z przyczajki zdjęcia dziewczynom, a jedyną motywacją jest zdobycie kilku plusów na portalu ze śmiesznymi obrazkami XD I nie prujcie się, że mam dać tag na czarną, tu nie chodzi o zaśmiecanie tego portalu, tylko o wasze chore mózgi. Jak macie potrzebę gapienia się non stop na d--y, to podpowiem, że pół internetu to strony e-------e, takie z przyczajki też znajdziecie. Czekam na pierwszą relację z lepy na ryj od którejś z waszych ofiar albo faceta tejże ( ͡º ͜ʖ͡º) I Wy się dziwicie, że nie możecie wyjść z przegrywu...
#bekazpodludzi
  • 71
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@opostrans dokładnie, jesli kobieta chodzi ubrana tak, że pobudza seksualność mezczyzn, bez ich zgody (mom zdaniem to juz mozna nazwac przemoca i molestowaniem) to facet ma prawo uwiecznić na zdjeciu to co i tak widzi PUBLICZNIE, zwlaszxza jesli mowimy o kawalku spodni na posladku a nie twarzy
  • Odpowiedz
@Mancymilian: sorry źle zrozumiałam. Ale i tak to zdjęcie jest w c--j prymitywne. Tym bardziej że laską założyła byle jaką bieliznę i teraz się ludzie z tego śmieją
... Jak można być tak nieczułym chujkiem
  • Odpowiedz
@Bellie: nieczułym chujkiem byłbym gdybym zaczął się śmiać z niej w przychodni albo publikował jej twarz. Dziewczyna przez dłuższy czas się wypinała i pokazywała majtki. Nie chce mi się wierzyć ze tego nie czuła. Dla Ciebie prymitywne, a dla mnie zwyczajne zdjęcie tak jakbym zrobił ujęcie klifu,kota w biegu czy cokolwiek innego.
  • Odpowiedz
@nine: No niby masz rację, ale dziewczyny trochę przesadzają ze skąpym ubiorem. Spódniczki tak krótkie, że bez żadnego wysiłku widać gacie plus wielkie dekolty.
To tak jakby facet chodził bez gaci i z rozpiętym rozporkiem lub w ogóle z jajami na wierzchu i oskarżał kobiety, że go molestują, napastują i to taki męski dekolcik.
  • Odpowiedz
No niby masz rację, ale dziewczyny trochę przesadzają ze skąpym ubiorem. Spódniczki tak krótkie, że bez żadnego wysiłku widać gacie plus wielkie dekolty.

@SpeedyG: no i?
  • Odpowiedz
@nine: No i prowokują swoim ubiorem, szczują mężczyzn.
Gdyby facet chodził z wywalonymi jajami lub wypchałby sobie gacie, tj kobiety wypychają sobie staniki to różowe też robiłyby zdjęcia.
Poza tym robienie zdjęć w strefie publicznej nie jest zakazane,
  • Odpowiedz
zareczam Ci, że jakby sprawa trafiła na policję to inaczej autorzy zdjęć by śpiewali.tyle ode mnie,za ładny dzień,żeby uczyć ludzi moralności. Buzi

@Leosandra: W sumie dobry pomysł podsunęłaś, pokażę te foty znajomej bagiecie i zobaczymy co powie. Coś mi się wydaje, że wkładanie telefonu pod kiece nieświadomej dziewczynie nie jest do końca zgodne z prawem, o zdrowiu psychicznym takiego typa nie wspominając. Może niedługo @Moderacja będzie miała sporo roboty
  • Odpowiedz