Aktywne Wpisy
Niesondzem +267
wykopranger +36
Ktoś może wytłumaczyć o co tu chodzi,bo pierwszy raz co takiego widzę xD
Chyba trafiłem na osiedle dla ludzi niepelnosprawnych... Nawet nie widziałem że takie istnieją xD Po co tyle tych miejsc dla niepelnosprawnych? W kom druga fotka
#nieruchomosci #patodeweloperka #pytanie
Chyba trafiłem na osiedle dla ludzi niepelnosprawnych... Nawet nie widziałem że takie istnieją xD Po co tyle tych miejsc dla niepelnosprawnych? W kom druga fotka
#nieruchomosci #patodeweloperka #pytanie
#bekazpodludzi
@SpeedyG: typie, zrozum, że dziewczyny nie pokazują niczego, co zawsze jest zakryte. Jeśli stulejarzy pobudza widok d--y w jeansach to chyba mają coś nie tak z głową. Tak wiem, teraz sezon na sukienki i spódniczki, ale przejrzyj ten wspaniały tag sprzed kilku miechów.
Wiesz- każda akcja wywołuje reakcje. Gdy różowa ubiera się jak k---a, to niech liczy się z jakimiś słownymi zaczepkami lub tym, że ktoś spróbuje ją sfotografować.
O ile mi wiadomo to można robić zdjęcia ludziom w przestrzeni publicznej, więc nie jest to łamanie prawa.
Gorzej jest już z udostępnianiem
Logiczne jest, że jak dziewczyna się ubierze tak, że widać jej gacie to będzie przedmiotem rozmów i ocen dużej liczby ludzi, którzy ją zauważą. Ubrała się prowokacyjnie, więc musi się liczyć z różnymi reakcjami. To taj jakby facet szedł ulicą w samych gaciach i srał się do ludzi, że go oceniają, fotografują, jest obiektem kpin, itp. Co jest stereotypowego w normalnych reakcjach ludzi?
Spermiarze robią
Oni nie rozumieją rzeczy,które się wpaja za dzieciaka. Niestety ale postęp uczynił ludzi bardziej zwierzętami niż to się wydaje.
Ale byłoby bosko jakby można było zrzucić ten tag z rowerka ( ͡º ͜ʖ͡º)