Aktywne Wpisy

runnerrunner +3
Dotychczas używałem Yanosika wiadomo, z wzg na ostrzeżenia o suszarkach i fotoradarach. Mam jednak wrażenie, że mapy google są dokładniejsze i jakoś ogólnie lepiej ogarniają sytuację na drogach.
Niby mapy google też mają ostrzeżenia, ale nie wiem czy też przed suszarkami, fotoradarami itd?
Co lepsze?
#yanosik #mapygoogle #kierowcy #samochody
Niby mapy google też mają ostrzeżenia, ale nie wiem czy też przed suszarkami, fotoradarami itd?
Co lepsze?
#yanosik #mapygoogle #kierowcy #samochody
źródło: temp_file3046532179996608092
Pobierz
lifapek +220
Kumpel ma 3 dzieci z poprzedniego małżeństwa. Jest w związku od dobrych kilku lat z laską która z poprzedniego małżeństwa ma 1 dziecko. Ona jest urzędniczka publiczną. On ma firmę i dodatkowa robotę która jest również jego pasją. Mieszkają w jego domu jednorodzinnym tuż pod miastem. Chłop zarabia kilka razy więcej niż ona.
Teraz się dowiedziałem, że jak zobaczyli tablice alimentacyjne to policzyli, że jakby weszły w życie to by mu zostało z
Teraz się dowiedziałem, że jak zobaczyli tablice alimentacyjne to policzyli, że jakby weszły w życie to by mu zostało z

To inaczej. Nie chce się po prostu zadawać z leserami, bo już nie raz się przekonałem, że przysłowie
Jest jak najbardziej prawdziwe. Może po prostu mam błędne wyobrażenie, ale nie wydaje mi się, żeby ludzie, którzy dostają się na jakieś lepsze uczelnie byli leserami.
@Need: może na 300 osób trafisz 10 coś wartych osób. Jeśli ktoś ma sporą wiedzę to na ogół jest nieudacznikiem życiowym i woli zostać na doktoracie niż zakąłdac firme.
Pewnie myślisz, że studenci to elita narodu? Moze kilku..
@Wychwalany:
nie no co ty xd za kogo ty mnie masz. Powiem tak bez przesady ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Co do roboty to jeżeli masz jakiekolwiek doświadczenie nawet nie komercyjne to w IT mozesz wybierać w ogłoszeniach. Nie ma ludzi do pracy, przynajmniej takich ogarniętych. U mnie w pracy szukają od 6miesiecy 5dodatkowych osób i teraz jeden nowy dopiero przychodzi
musisz być mocny w ekstrawertyzm, bo z moich doświadczeń wynika, że mocno zamknięte towarzystwo. Co do uwr, to mam wrażenie, że odkąd zacząłem się stamtąd zwijać, to robi się porządniej, choć i ja wspominam, że noce zarywałem nad tymi studiami.
@piwniczny_prawiczek:
Coś więcej? Zamknięte jako jednostki czy zamknięte jako dane towarzystwo?
Ale będziesz miał zderzenie z rzeczywistościa zaraz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jest możliwe, ale skończmy już ten temat, bo i tak do niczego sensownego nie dojdziemy. Czyt. życie zweryfikuje.
Znam podstawy jakieś i teraz robię sobie ten kurs cs50 od Harvarda.
Komentarz usunięty przez autora
Dlatego ludzie po studiach informatycznych mówią często "studia są niepotrzebne, to strata czasu", bo pewne rzeczy - w wyniku ukończonych studiów, nawet jeżeli je olewali, biorą za oczywiste. A wcale oczywiste nie