Aktywne Wpisy

butterfly +64

CzosenWan +70
K---a, wrzucam na allegro spoko ofertę za coś, chłop wygrywa licytację, ja mówię że jak zapłaci sprawnie to do 18 wyślę. Dostałem kasę o 16:30, o 17 wysłałem, a o 18 on do mnie pisze "jak u pana wyglądają zwroty? Bo kurcze nie spodziewałem się, że wygram"
xDDD
To na luj płaciłeś niemoto jak mogłeś po prostu powiedzieć, że się rozmyśliłeś? Ludzie są do śmietnika.
xDDD
To na luj płaciłeś niemoto jak mogłeś po prostu powiedzieć, że się rozmyśliłeś? Ludzie są do śmietnika.

https://fakty.interia.pl/opinie/ziemkiewicz/news-murem-za-klepacka-czyli-przeciwko-nowemu-zamordyzmowi,nId,3032087
#policja #afera #polska #nawolywaniedonienawisci #neuropa
źródło: comment_JPc7QVsKqvfnXH51aTAm9U90chK4Klfj.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
źródło: comment_uYBIDAqLZy58ks6Ozt1f0rO2MfMyJ66c.jpg
PobierzJaki to jest normalny kraj? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@MillerAdam: UK, Niemcy, Holandia, Belgia, Szwajcaria, Irlandia, większość krajów Skandynawskich
@tell_me_more: ależ przecież demokracja to rządy większości
kraju sobie nie wybraliśmy rodząc się w nim. ponad 40 lat komuny zrobiło swoje, zachód był wtedy kapitalistyczny i rozwijał się.
ale całe szczęście od 2004 jesteśmy w UE a potem w Schengen i każdy może znaleźć się w kraju takim jaki się mu podoba.
nie widze problemu ziomuś
@MillerAdam: rządy większości tak, ale nie tyrania większości
@Czarna_Eminencja: jestem patriotą - chcę poprawiać mój kraj a nie uciekać. Ale dzięki za troskę.
@MillerAdam: tak, ale są pewne podstawowe prawa, których nawet przygniatająca większość nie może odbierać zdecydowanej mniejszości i robić, co jej się żywnie podoba. Zauważ, że np. prawo homoseksualistów do zawierania formalnych związków nie ogranicza praw par heteroseksualnych, a w Polsce mamy zastój nawet pod względem błahych związków partnerskich na zasadzie "nie, bo nie".
@Czarna_Eminencja: dzięki łaskawco
uważaj se co chcesz, tylko nie ograniczaj wolności innym
@MillerAdam: rządy większości tak, ale nie tyrania większości
@Czarna_Eminencja: jestem patriotą - chcę poprawiać mój kraj a nie uciekać. Ale dzięki za troskę.
Najgorsze co może się przytrafić to narzucanie praw mniejszosci ustanowionej większości