Aktywne Wpisy
fbkq +495
To dla tych którzy współczują tej wieśniaczce #izaadamczyk że w-----a się w piramidę.
Ta obrzydliwa rura nie cofnie się przed niczym.
#frajerzyzmlm
Ta obrzydliwa rura nie cofnie się przed niczym.
#frajerzyzmlm
ChlopoRobotnik2137 +164
@Trollusek: w tych w miarę nowych to standard.
@sramnawas: a ja widziałam. I nawet kazali nam pasy zapinać i się darli jak ktoś odpiął ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@adam-photolive: A to spoko XD
Szanuję za akcje. Chociaż to powinien być obowiązek przedszkola aby sprawdzić czy wszystko jest tip-top
@Trollusek
Niestety wycieczki szkolne jeżdżą autokarami ponad 20 letnimi, które fabrycznie nie mają pasów i jest to legalne.
Tak poza tym, jak ma się coś z----ć to się z----e. Kontrola nic tu nie da. Policja sprawdza zazwyczaj trzeźwość i światełka, ITD
Z tym, że do przedszkola chodziłam z wnuczką premiera xD, więc to mógł być powód. Zawsze słyszałam, że po policję to prawie wszyscy rodzice dzwonili, w tym też moja matka - rozmowy przed autokarem: "a no bo ja dzwoniłam żeby sprawdzili" "no no ja też" itp. Widocznie jedne dzieci rodzice kochają, a inne wysyłają pojazdem niewiadomego pochodzenia i stanu z nadzieją, że
@dobrzecisiewydaje: no jak c--j xDDD
Autokary mają pneumatyczne układy hamulcowe i nic w nich nie ma poza sprężonym powietrzem. Usuń konto.
@Rasth: A to nie jest problem?
Dobrze zrobił, że wezwał inspekcję, głupio zrobił, że się tym pochwalił właśnie przez dziecko, na które potem głupie cipy mogą się krzywo patrzeć
Oburzenia debili ze szkoly nie da sie zrozumiec, ale juz wiem czemu nie wszyscy sie chwala tym, ze wezwali Policje do kontroli