Aktywne Wpisy
elozapiekanka +52
Atreyu +2
Jakie planszówki polecacie? Najczęściej będzie 2-4 graczy
Słyszałem dobre opinie o #talisman (chyba wychodzi nowa edycja?) i #gloomhaven ale ogólnie jestem zielony w tych sprawach
#grybezpradu #planszowki #gry
Słyszałem dobre opinie o #talisman (chyba wychodzi nowa edycja?) i #gloomhaven ale ogólnie jestem zielony w tych sprawach
#grybezpradu #planszowki #gry
To jest rozmowa jakiejś różowej na tinder, na koncie chada, o co jej chodzi?
#!$%@?... tą p0lke na moim prawdziwym koncie i nie odpisała na normalną gadkę, po prostu "zapomniała", patrzcie #!$%@? jak wygląda prawdziwy świat, laski same ciągną temat w wiadomym kierunku, a wszyscy <8/10 muszą pajacować i grać przed "cnotką niewydymką" która udaje szarą myszkę.
#!$%@? w tym kraju nie da się NIE być mizoginem, no powiedźcie mi drogie różowe paski jak was traktować normalnie z godnością?
Będziecie sobie skakały na bolcach chadów, a potem szukać naiwniaka który uwierzy w wasze 4 partnerów seksualnych xD
Facet jak chce poruchać czy wejść w związek to w dupie ma to, czy laska będzie 10/10 czy taka 6-7/10, wystarczy że mu się spodoba, oczywiście że ta ładniejsza będzie w lepszej pozycji wtedy, ale facet zawsze będzie kroczył w kierunku seksu czy związku.
Załosne jesteście XD
Najlepsze, że w niedługim czasie może udać mi się nabrać moją koleżankę, która "ma" zasady, a już po paru wiadomościach chce wbić na serial do pana Chada.
Zaraz dla porównania wrzucę własną rozmowę z prawdziwego konta z tą samą p0lką.
Większość poniżej 160 co spotkałem, przyznały się że ich zawsze był ktoś wielki ponad 190 :)
@dleifteh: bo karakale maja bardziej #!$%@? w głowie na punkcie wzrostu niż te rzeczywiście wyższe kobiety, ps to prawda.
U jakichś tam na pewno masz, ale u części nie. U mnie byś nie miał. Ja lubię wysokich, powyżej 185. Najlepiej koło 190. Dla mnie facet musi wyglądać jak facet, z niskim czułabym się jak z młodszym bratem. Ale to są gusta, podobnie jak niektóre lubią miśków, a niektóre szczupłych.
Słyszałas kiedyś o kobiecie która woli niskich?
Komentarz usunięty przez autora
A co do tindera to się nie wypowiadam, nigdy nie bawiłam się w takie portale/appki.
Zgadnijcie ile wzrostu ma pan Chad któremu Justynka chciałą popuścić szparkę po 2 wiadomościach?
190 cm.
Ciekawe
Treść została ukryta...
karasie jedzo karme
Komentarz usunięty przez autora
pisząc prawdę masz dwa wyjścia.. albo zaakceptuje albo nie..
pisząc cokolwiek z czapy będzie wiedziała, że zagrała w dobrą nutę i boli Cię to więc kombinujesz
na takie pytania nie ma dobrych odpowiedzi. skoro je zadaje to już wie, ze Cię skreśla. gdyby to brzmiało: wow, ale jesteś wysoki.