Wpis z mikrobloga

@marianoitaliano jak robią sobie fizyczna krzywdę która zagraża ich życiu czy zdrowiu. To co on sobie robi to dosyć dyskusyjne czy robi sobie krzywdę czy nie. Jeżeli to wpływa na niego negatywnie to tak, jeżeli nie to raczej nie ma po co go zamykać.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@RustyJames: uwazasz ze ciecie sie, przypalanie to jest robienie sobie krzywdy, a oszpecanie swojego ciala operqcjami palstycznymi do przesady nie jest? Przeciez tu nie chodzi o jego orientacje czy preferencje, kobiety ktore nadmiernie korzystaja z operacji plastycznych powinno sie tez kierowac na terapie... Bo to jest chore i takich ludzi trzeba leczyc a nie promowac i wmawiac wszystkim do okola ze to jest normalne.
  • Odpowiedz
  • 3
@NaczelnyHejter: i tu bym raczej dopatrywal sie przyczyn jego choroby... Kiepska relacja z ojcem co przelozylo sie na nadmierna potrzeba atencji, ale taki @artpop nie widzi w tym nic niezwyklego i zapewne uwaza ze to normalne i taki czlowiek nie potrzebuje pomocy.
  • Odpowiedz
  • 5
@NaczelnyHejter: ale wystarczy ze skrytykujesz takiego i powiesz otwarcie ze dla ciebie taka osoba potrzebuje powaznej pomocy to przez lgbtqwerty zaraz zostaniesz okrzykniety za nietolerancyjnego. Bo jak ktos jest z mniejszosci to od razu dostaje ochronke od artpopa i jemu podobnych. Taki tralalala juz np dla mnie jest niebezpieczny dla otoczenia bo co chwile sie slyszy o jego akcjach i atakach na innych....
  • Odpowiedz
@marianoitaliano: Wołasz mnie kilka razy pod tym wpisem xD Nie jesteś jego lekarzem, to jego ciało i twarz - widać, że na tym dodatkowo zarabia. Jeśli chcesz go za to wsadzać do psychiatryka to współczuje podejścia do świata - chęć życia w zamordystycznym państwie.
  • Odpowiedz
@NaczelnyHejter: Ja tam go szanuję. Facet na 110% ma zaburzony obraz własnego ciała i dlatego to sobie robi, ale wydaje się dobrym czlowiekiem. Nikomu nie robi krzywdy, chociaż dla własnego dobra powinien poszukać pomocy. To lekarz, który się na to zgodził jest s--------m, on po prostu ma problem. Nie twierdzę, że modyfikacje w ogóle są złe, sam mam mnóstwo, ale są po prostu przypadki, kiedy człowiek wyraźnie już sobie nie
  • Odpowiedz