Aktywne Wpisy
tomosano +205
Mamy to, nocna cisza alkoholowa w Warszawie została przegłosowana. Największa represja wobec alkoholików po 89' xD
Trzeba to opić wodą z limonką ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Módlmy się za weekendowych meneli, czekają ich ciężkie chwile xd
#alkohol #alkoholizm #warszawa #wiadomosci #niepopularnaopinia #zdrowie #neuropa
Trzeba to opić wodą z limonką ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Módlmy się za weekendowych meneli, czekają ich ciężkie chwile xd
#alkohol #alkoholizm #warszawa #wiadomosci #niepopularnaopinia #zdrowie #neuropa
Czy nocna cisza alkoholowa to dobry pomysł?
- Tak 45.8% (1716)
- jeszcze jak 14.4% (540)
- Nie 29.7% (1114)
- alkohol to moje paliwo 10.0% (376)
Jestem programistą z 4 letnim doświadczeniem. Które auto z salonu? Wszystkie 1.5 benzyna 150 KM. Golf manual, reszta automat.
Mam już różne oferty na Golfa z salonów, ale w sumie to trochę większym kosztem można mieć A3... a znów trochę większym A4...
Zawołam was end of week co kupiłem.
#samochody #motoryzacja #audi #volkswagen #golf #carboners #mechanikasamochodowa #programowanie
Mam już różne oferty na Golfa z salonów, ale w sumie to trochę większym kosztem można mieć A3... a znów trochę większym A4...
Zawołam was end of week co kupiłem.
#samochody #motoryzacja #audi #volkswagen #golf #carboners #mechanikasamochodowa #programowanie
Które?
- Golf 8 (120k PLN) 29.3% (63)
- A3 (140k PLN) 18.1% (39)
- A4 (160k PLN) 52.6% (113)
Skończyłem własnie technikum i nie nawiązałem tam żadnych znajomości. Ja - #przegryw - nigdy nie chodziłem na imprezy, bo nie lubię tańczyć i pić alkoholu. W konsekwencji z nikim nie miałem bliższych relacji, bo po tym jak nie chciałem się #!$%@?ć (odmówiłem), nigdzie nie byłem zaproszony. Niestety wszyscy oprócz mnie w klasie byli dynamiczni, większość rozmów to były opowiadania o #!$%@? się w ostatni weekend, ile wypili, co #!$%@?, czy się zrzygali. No nie powiem żebym czuł się tam komfortowo. Co ciekawe, przynajmniej nikt się ze mnie nie śmiał ani mi nie dokuczał, tylko byłem po prostu niewidoczny dla ludzi xD
No cóż, teraz idę na studia i zapewne historia się powtórzy xD
#szkola #techbaza #studia
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: marcel_pijak
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie - bogata oferta przez cały rok
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}
Z ciekawości, czego? Piwa/kieliszka dwóch czy #!$%@? wujitsu z gwinta?